Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atlético 442 gibi oynadığı için Almadayı genelde solda kullandı, gerçek yeri 10 no, bizim oyunumuza uygun bu şartlarda Almadaya olumluyum inşallah tutar

Almada Lang Magassa kiralık şeklinde hamle yapılacaksa para harcamıyoruz demektir ya da biraz beklemek lazım Atletico Maçı sonrasında isimler değişebilir de

Youssef En-Nesyri'nin geleceği, Juventus ve Napoli arasında gidip gelen bir yarış olmaya devam ediyor. Son saatlerde çıkan haberlere göre , Mateta transferi gerçekleşmezse Juventus, Faslı forveti Torino'ya getirmek için girişimde bulunabilir. En-Nesyri oyun süresi istiyor ve bu nedenle kendisine en fazla güvenceyi sunabilecek takımı seçecektir. Spalletti de bu anlamda Juventus için ilk 11'de oynayacak bir forvet talep etti. (Di Marzio)
Ya kafayi yemisler ya da menajeri iyi calisiyor.

Bu magassa denen genco çok fena ahmed barusso vibe’ı veriyor

Almada bence denenebilir. Güney Amerikalı oyuncular genelde bizim kimyamıza uyuyor. Ayrıca adam Atletico'da bile baya 11 oyuncusu. Yani bu adam fiziksel olmasa defansif görevlerini yerine getirmese kesinlikle oynatmaz Simeone. Gelsin isterim.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almada ve Lang

İkisinin beraber gelmesi imkansız heralde.

İkisinede kiralık teklif ettiler hangisi kabul ederse artık kulüpleri 😃

Mertens rolüne oyuncu istiyoruz ya Almada cidden benzer profil ama şuanki kaosta takım eski haline dönemezse en iyi oyuncuyu alsak bile başarısız olabilir

Sallai mctominay gibi olan isimleri daha önde tutardım ben her mevkide.....
havadan yuzde 30 defans mi olsun oyuncuda

Ben bu olumsuz havanın ve bu aylarda fener uçuyor kaçıyor havasından anlıyorum ki yine biz şampiyon olucaz.Osimhen i gol kralı yapacak yüksek iq lu bir ortasaha alınsın yeter.Yaşa başa bakmadan alınacaksa Rafa bizde mertens etkisi yapar.

Almada bence bayagi iyi olur da Atletico‘da iyi süre buluyorken adamlar niye bize kiralasin oyuncuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt