Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.574
- 30.493
- 1.988
Alem adamsın ya iyi gecelerbugün sabah new york saati 10:08 de dünyada sıradışı birşey olacak via simpsonslar
iyi geceler herkese
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alem adamsın ya iyi gecelerbugün sabah new york saati 10:08 de dünyada sıradışı birşey olacak via simpsonslar
iyi geceler herkese
Bence bu kadar dusunmeye gerek yok, gayet iyi kaleci ondan daha iyi kimyasi tutacak adam da yok su an piyasada. Yabanci kaleci getirsen uyum saglayana kadar Fbye 2 kupa daha verirsin. Ugurcan geldi gayet de iyi oynadi.Uğurcan'ı Arabistan'a falan satabilir miyiz acaba. Bence kimya tutmadı, sene sonu kaleci arayacak gibiyiz.
Yalnız son yorum gayet doğru. Bir sürü takım var ne oynadığı belli olmayan. Hocaların en az yüzde 50 si takıma gerekli taktikleri düzgünce çalıştırmıyo hatta bunu yapacak ekipleri bile yok. Bu yüzden gerçek sistemi olan hocalar elit oluyo. Adam sistem buluyo ve bunu oyunculara işletiyo resmen sonrada başarı geliyo. Kloop, Guadiola Simone vs bunu başaranlar yürüyor zaten. Ben bu konuda taraftarların gözlemini doğru buluyorum.twitter sayesinde aslında dünyada kitlesi olan her takımın taraftarının aynı saçma şeyleri yazdığını anladıktan sonra baya ferahladım ya.
hatta dünyada bildiğimiz her hoca için neredeyse bire bir türkçe çevirisiyle sahada ne oynadığımızı bilen var mı, taktik bilen hoca lazım falan yemin ederim her şey aynı.
Uğurcan'ı Arabistan'a falan satabilir miyiz acaba. Bence kimya tutmadı, sene sonu kaleci arayacak gibiyiz.
kimya tutmamış haline bak musleranın geçen sene bu zaman yediği golün yarısını yemiş. %80 kurtarış yüzdesine sahip kaleciyi beğenmiyor bizim taraftar ?Uğurcan'ı Arabistan'a falan satabilir miyiz acaba. Bence kimya tutmadı, sene sonu kaleci arayacak gibiyiz.
Yalnız son yorum gayet doğru. Bir sürü takım var ne oynadığı belli olmayan. Hocaların en az yüzde 50 si takıma gerekli taktikleri düzgünce çalıştırmıyo hatta bunu yapacak ekipleri bile yok. Bu yüzden gerçek sistemi olan hocalar elit oluyo. Adam sistem buluyo ve bunu oyunculara işletiyo resmen sonrada başarı geliyo. Kloop, Guadiola Simone vs bunu başaranlar yürüyor zaten. Ben bu konuda taraftarların gözlemini doğru buluyorum.
Yok , once monako alsin der sonra monacodan 35 e alir. Politikalari buMaestro için yarın monaco 18 m teklif yaptı haberi çıksa okan hocam atlar üstüne
100 kişi olması lazım 5 kişi gelmesi icinmantıken
20 kişiye teklif ettiler ama 1 kişi evet dedi (lang)
demek ki bi 80 kişiye daha teklif yapacaklar böylelikle 5 kişi gelmiş olacak
Cevat bey ajan mısınızUğurcan'ı Arabistan'a falan satabilir miyiz acaba. Bence kimya tutmadı, sene sonu kaleci arayacak gibiyiz.
Cevatin kelleyi kim alacak önemli olan oCevat bey ajan mısınız
100 kişi olması lazım 5 kişi gelmesi icin
Kelle avcısı bi tanıdığım yokCevatin kelleyi kim alacak önemli olan o
Günaydın Mr. WallAlmada iyi topçu kol gibi maliyeti olmayacaksa gelsin.