Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan'ı Arabistan'a falan satabilir miyiz acaba. Bence kimya tutmadı, sene sonu kaleci arayacak gibiyiz.
Bence bu kadar dusunmeye gerek yok, gayet iyi kaleci ondan daha iyi kimyasi tutacak adam da yok su an piyasada. Yabanci kaleci getirsen uyum saglayana kadar Fbye 2 kupa daha verirsin. Ugurcan geldi gayet de iyi oynadi.

twitter sayesinde aslında dünyada kitlesi olan her takımın taraftarının aynı saçma şeyleri yazdığını anladıktan sonra baya ferahladım ya.

hatta dünyada bildiğimiz her hoca için neredeyse bire bir türkçe çevirisiyle sahada ne oynadığımızı bilen var mı, taktik bilen hoca lazım falan yemin ederim her şey aynı.
Yalnız son yorum gayet doğru. Bir sürü takım var ne oynadığı belli olmayan. Hocaların en az yüzde 50 si takıma gerekli taktikleri düzgünce çalıştırmıyo hatta bunu yapacak ekipleri bile yok. Bu yüzden gerçek sistemi olan hocalar elit oluyo. Adam sistem buluyo ve bunu oyunculara işletiyo resmen sonrada başarı geliyo. Kloop, Guadiola Simone vs bunu başaranlar yürüyor zaten. Ben bu konuda taraftarların gözlemini doğru buluyorum.

Uğurcan'ı Arabistan'a falan satabilir miyiz acaba. Bence kimya tutmadı, sene sonu kaleci arayacak gibiyiz.
No Way Wow GIF by NBA

kimya tutmamış haline bak musleranın geçen sene bu zaman yediği golün yarısını yemiş. %80 kurtarış yüzdesine sahip kaleciyi beğenmiyor bizim taraftar ?

bir de önünde mahalle takımından bozma bir savunma taktiği uygulanıyor

DK kadroya girmek isteyipde oynadigi takimda yeterince forma sabsi bulmaxan ne kadar oxubcu varsa onla ilgilensinler yarim sezonluk kiralik getirin kafi, bu tür adamlar yatmaya gelmez. Heni verim.alirsin hemi bonservis ödemezsin

Yalnız son yorum gayet doğru. Bir sürü takım var ne oynadığı belli olmayan. Hocaların en az yüzde 50 si takıma gerekli taktikleri düzgünce çalıştırmıyo hatta bunu yapacak ekipleri bile yok. Bu yüzden gerçek sistemi olan hocalar elit oluyo. Adam sistem buluyo ve bunu oyunculara işletiyo resmen sonrada başarı geliyo. Kloop, Guadiola Simone vs bunu başaranlar yürüyor zaten. Ben bu konuda taraftarların gözlemini doğru buluyorum.

Bold'ladığım kısma katılıyorum.

Ama onlara da sövülüyor ahahahah o nedenle arkadaşın tespiti çok doğru

Şu kadını alıp getirin başka birşey istemiyorum

Chelsea 50 milyon önermis, takimi 65 istiyormus. Herifin 20 yasinda 55 profesyonel maci yok. Top 5 ligde parlayan genc oyunculara acayip paralar ödeniyor. En mantiklisi Lang/Almada haric sirf genc oyuncu alip onlari parlatmaya calismak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt