Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.313
- 7.182
- 2.358
Uğurcan
Sallai Sanchez Abdulkerim Eren
Torreira
Sane Almada Ederson Barış
Osimhen
Torreira
Osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-1-4-1 icin Torreira artik o mevki icin uygun degil. Oraya Keita gibi azman bir dovuscu lazim bu futbol icin ki ilerideki dortlu/besli rahat edebilsin.Uğurcan
Torreira
Osimhen
şampiyon olacagımıza hala inanan var mı
İşte mizah diye buna derimAlmada sıkıntı yok ama Vermede sıkıntılıyız
CL de üst tura çıkamazsak almayacaklar. Seçimden önce para harcamazlar. Tur atlarsak parayı verip alırlar seçimde de cl de üst tura çıktık diyecekler. Geri kalan herkesi kiralık almaya çalışıyorlar. Transferin son 2 günü hareketlilik olur.Lang olacak gibi duruyor , ama esas ortasaha oyunu ile ilgili adim atmis degiliz.
Cl maclari ve playoff rakibi mi beklenecek mesela?
"Rakip zorluysa para vermeyelim simdi" bahanesiyle.
Ligin bugıTaliscayı nasıl durduracaksınız?
Şu an olabilecek en iyi kadro. Solbeke İsmail'i yazardım sadece Eren yerine. Hatta Kazım bile Eren'in önünde. Eren biraz çalışmalı kendine gelmeli ara geriye götürmüş.Uğurcan
Torreira
Osimhen
dostum son 3 sampiyonlugumuzda herkes inancını kaybetmişti tek başıma mücadele ettim sampiyon olacagız dedimLigin bugı
Keita’yı hiç izlemedim Alper. Yok eğer illa ki azman biri lazımsa bizimle ismi çıkan Patrick Zabi koyarım oraya. Harbiden büyük transfer yapacak. Keşke akıl etseler.4-1-4-1 icin Torreira artik o mevki icin uygun degil. Oraya Keita gibi azman bir dovuscu lazim bu futbol icin ki ilerideki dortlu/besli rahat edebilsin.
dostum son 3 sampiyonlugumuzda herkes inancını kaybetmişti tek başıma mücadele ettim sampiyon olacagız dedim
ama artık şampiyon belli fenerbahce boşa transfere gerek yok
Transferlerde okan bey yüzünden gecikiyor yine en imkansız adamları isteyip ben beklerim diyormuş her dönem oldugu gibiAynı fikirdeyim. Okan 4 senede en kolay sampiyon olacağımız sene şampiyonluğu verdi.
Titi Boey'den çok daha iyi
Oyuncuyu önce Trabzonspor'a teklif etmişler.2 gundur @Veli Baltacı dan bekliyordum, senden geldi
Titi Boey'den çok daha iyi