Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.639
- 40.350
- 3.413
Singo sezonu kapattiysa söyleyin de bilelim abi. Bu ne anasini satim ayagi ampute olsa simdiye dönmustu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Titi Boey'den çok daha iyi
Nüküs hayat.Singo sezonu kapattiysa söyleyin de bilelim abi. Bu ne anasini satim ayagi ampute olsa simdiye dönmustu
Singo değil de sara olabilir o kişi.Okan’ın singoya sakat süsü verip yeme ihtimali var mı ? Daha önce yapmadığı şey değil
şuan herhangi biri oynasa torreiradan fazla katkı verirTorreira' nın açıklamalar hoş değil, gidesi var gibi.
Bu yönetimle 15 yıl yerine adam ararız, 200M EUR para harcarız
şuan herhangi biri oynasa torreiradan fazla katkı verir
Liste hazir olsun yeter ki futbol ekibi olsun elli tane adam bulunur hocam. Hatta para da kazanırız ne güzel. Ben osimhende de son sene satılınca kızmam meselaTorreira' nın açıklamalar hoş değil, gidesi var gibi.
Bu yönetimle 15 yıl yerine adam ararız, 200M EUR para harcarız
gabriel sara iyilestiSorun şu ki yerine oynayabilecek adam yok
silas andersen neden alınmıyorListe hazir olsun yeter ki futbol ekibi olsun elli tane adam bulunur hocam. Hatta para da kazanırız ne güzel. Ben osimhende de son sene satılınca kızmam mesela
Liste hazir olsun yeter ki futbol ekibi olsun elli tane adam bulunur hocam. Hatta para da kazanırız ne güzel. Ben osimhende de son sene satılınca kızmam mesela
Bu tarz bir işle taraftarı da şoklamak lazimLang-Almada-Magassa-Tel
Bu 4lüye okeyim ben. Böyle bitmeli transferler.