Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo sezonu kapattiysa söyleyin de bilelim abi. Bu ne anasini satim ayagi ampute olsa simdiye dönmustu

Kim oynar kim yedek kalır bilmiyorum ama BAY sağ bek oynamalı. Sallai hiç çizgiye inmiyor ve çok yavaş + çok fazla geriye dönüyor. Özellikle Anadolu maçlarında hücum lazım. En azından Singo dönene kadar

Okan’ın singoya sakat süsü verip yeme ihtimali var mı ? Daha önce yapmadığı şey değil

Torreira' nın açıklamalar hoş değil, gidesi var gibi.

Bu yönetimle 15 yıl yerine adam ararız, 200M EUR para harcarız

Uğur
BAY Davinson Abdülkerim Jacobs
Dennis Torreira
Sane Almada Lang
Osimhen

Almada yerine de daha net birini isterdim ama Dursun yine yarı yolda bıraktı. En fazla bu olur gibi

Torreira' nın açıklamalar hoş değil, gidesi var gibi.

Bu yönetimle 15 yıl yerine adam ararız, 200M EUR para harcarız
Liste hazir olsun yeter ki futbol ekibi olsun elli tane adam bulunur hocam. Hatta para da kazanırız ne güzel. Ben osimhende de son sene satılınca kızmam mesela

Liste hazir olsun yeter ki futbol ekibi olsun elli tane adam bulunur hocam. Hatta para da kazanırız ne güzel. Ben osimhende de son sene satılınca kızmam mesela

Onun içinde bu yönetim ve okan' ın olmaması gerekiyor.

Kesinlikle büyük takımın listesi hazır olmalı. 1 sene önce gideceği belli Muslera yerine, kötü demiyorum ama 30M verip Uğurcan alınmamalı

biz niye kanat alıyoruz cözebilen var mı

Magassa yazın önerildiğinde alınsaydı hiç olmazsa Lemina sakatlanınca ne olacak endişesi olmazdı. Şimdi de adamı kurtarıcı olarak almaya çalışıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt