Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahsettiğin şey alakasız. Büyüklük ve sevinme gibi şeyler sana yazdığım mesajlarda hiç yoktu. Sadece önerdiğin kanat oyuncusu bence bize şu an fayda sağlamazdı dedim ki önerdiğin oyuncu da ucuz bir oyuncu olmayacaktı. Nene'nin mesela 20 milyona geldiği gibi.
Yok hocam genel dedim.yanlis anlaşıldı isem ozur dilerim .size değil genel bazi düşünceye karsi benim dusuncem diye dedim. Yani ucuz olmazdı diyelim ama once bunlara gidilebilirdi 20 olsun vb

Fm oynamaktan gerçeklikle bağı kalmamis
O almadan da alabilirsin mesela .. diger arkadas demiş ya o takımdan nasil alacaksin diye o almadan alabilirsin mesela. Yazdığınız oyunu da oynamadım ama bu tarz üstten gercekligi olmayan kustah yaklaşımlara alışkınım.

Elit futbolcular arasın…

Yok hocam genel dedim.yanlis anlaşıldı isem ozur dilerim .size değil genel bazi düşünceye karsi benim dusuncem diye dedim. Yani ucuz olmazdı diyelim ama once bunlara gidilebilirdi 20 olsun vb
Benim en başında beri tip ve mevcut hazırlık olarak Barış sonrası olarak düşüncem Matias Pardo idi.

O almadan da alabilirsin mesela .. diger arkadas demiş ya o takımdan nasil alacaksin diye o almadan alabilirsin mesela. Yazdığınız oyunu da oynamadım ama bu tarz üstten gercekligi olmayan kustah yaklaşımlara alışkınım.
18 yaşında ki birini nasıl onlar almadan alacaksin oyuncu turkiyeye niye gelsin yüksek potansiyelliyse? Biraz su fm oynamayı bırak da gerçek hayata bak. Kimse gelmiyor turkiyeye. Alex toth için gittiler geldi mi çocuk yüzüne bile bakmadı bizimkilerin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt