Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarım sezon TR ligi performansı ne zaman 5m'luk oyuncunun değerini 40m yapmış? Resmen birileri TS'yi borç yükünden kurtarma görevini bize yüklemiş. Başka açıklaması yok. Madem öyle Osimhen-Singo falan uçuk bonservisler ödeyecek paranız var, şu Trabzon'u da bataktan çıkarın, iyi oyuncular da var zaten demişler. Oyuncu geldikten sonra 2-3 sezon ligi domine eder, üstüne Avrupa'da da iyi maçlar çıkarır, milli takımında 11'e girer falan ok anlarım oraları gördü denebilir piyasa da böyleyken. Belki eyvallah deriz de... 5m'a alıp 3-4 ay sonra 40m'a satmak neymiş? EPL'de o kadar hızlı uçmuyor oyuncuların değeri... Mevkisi de değeri en hızlı artan hücum mevkilerinden bile değil bir de...

kac yas var sizce aralarinda

iu

iu

Alacaksak bari Pazartesi filan alsaydık. Mis gibi Gümrük maçında oynardı

Ertuğrul 40 dediyse mecbur 40ı vericez artık. Muhtemelen onlarda 5 verip ahmeti alırlar 40'a bonuslarla çıkılır vs bu şekil bir ayar çekilir dönmez buradan.

Bu arada Lang için pahalı yorumuna sunu eklemek isterim. Lookman ve Lang benzer kalibreye sahip oyuncular. Lookman sana 80M maliyeti var mesela. Kulübü 40+ istiyor adamda 10m + başka istekleri var. Lang ı aldık diyelim 3 sene hesaplıyorum maliyetlerini ikisininde Lang a 4 maaş versen 42 yapıyo. Yarı maliyetine daha genç oyuncu alıyosun ve performans olarakta aralarında atla deve yok yani. Şu saatte başka da kanat bulamazsın. Üzülerek söylüyorum Barış ile 2. Turu CL de geçemezsin ve gidecek bu adam. Gitmeyi kafasına koyduğundan beri eh işte üstüne çıkamadı. Bildiğin isteksiz yani. Naapcaz tursusunu kuracak halimiz yok. Erkenden cok daha iyi alternatifini bulduk riskide yok. Beğenmedin geri gönder. Ki ben diyim size Lang biraz sorunlu olmasaydı şuan Totenham da filan iç çekerek izliyodu herkes. Yedek kalmayı kabul etmiyo adam. Sorunuda bu yani. Ki iyi bişey bir yandan. Biz zaten alırsak ilk 11 için alırız.

Ertuğrul 40 dediyse mecbur 40ı vericez artık. Muhtemelen onlarda 5 verip ahmeti alırlar 40'a bonuslarla çıkılır vs bu şekil bir ayar çekilir dönmez buradan.
pukim soyle dusunuyom

30m + 5m + kdv + ahmed + pay

kadeveyle 42m yapiyor o camiasina oyle duyurur
2.5m bu yil sampiyonluk 2.5m onumuzdeki yil sampiyonluk bonusu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt