Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.883
- 21.005
- 2.233
Galatasaray rest çekti Trabzonspor indirim yaptı
Duyar mıyız?
Duyar mıyız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep 46 raporlu ozaman. Onada saygiliyim
Galatasaray rest çekti Trabzonspor indirim yaptı
Duyar mıyız?
Lemina'yi kesebilecek ya da onunla rotasyonu saglaman icin Mandela Keita, Magassa gibi biri alinmasi lazim. Onu da akil edemiyorlarsa yuh derim bunlara.bu olursa yine olumlu ama ihtimal vermiyorum ya hocanın şu tarz şeyleri bir kere doğru yapacağına inanmıyorum ben.Gidip Lemina'yı kesecektir
Derbilerde ve Avrupa'da Lemina oynar. 6 ay idare etsinler.bu olursa yine olumlu ama ihtimal vermiyorum ya hocanın şu tarz şeyleri bir kere doğru yapacağına inanmıyorum ben.Gidip Lemina'yı kesecektir
Rapor gormedim.Recep 46 raporlu ozaman. Onada saygiliyim
Aynen bu 2 ligden birine ver 20-25. Sonra 10 noya yonelLemina'yi kesebilecek ya da onunla rotasyonu saglaman icin Mandela Keita, Magassa gibi biri alinmasi lazim. Onu da akil edemiyorlarsa yuh derim bunlara.
Hatta Fluminense'den Martinelli bile iyi bir tercih olur ama o 2001 dogumlu.
Pahalı duruyor evet 20 küsurlu bir meblağa biterse herkesin içine siner. Buralardayız gitmedik bir yere.Oyunculuğu iyi bencede 30-40 deniyor reis sorun o. Bu arada nerelere gittin mubarek
kanatlardan çok etkililer ama özellikle o barnes aşırı formda prime dönemii yaşıyor resmen onu durdurmak çok zor o maçta singo olmalı karşısında eğer denk gelirlerseKafa kafaya oynarsın
Bu iṣ bitmiṣBizim teklif 20+ Kutucu+ KDV
TS başkanı 40 milyon istiyoruz diye açıklamıştı. Biz 30+ Kutucu+KDV onlar ise 35 + Kutucu+ KDV diye tahmin ediyorum KDV ile zaten istediği şekilde 40+ açıklar her türlü.
Oulai balonunu isteyen herkesi engelliyorum.
Ben tarihte gormedim rest cektigimiziGalatasaray rest çekti Trabzonspor indirim yaptı
Duyar mıyız?
Bu arkadaş da benim kafadan