Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zabinin de Yirenkynin de Mukaunun da videolari defalarca izledim ...Oulai hepsinden daha potansiyelli duruyor bir kere gunumuzde delici dribblingler cok degerli ve nadiren bunu iyi yapan topcu cikiyor ..Ayrica cocuk tutkulu sanirsin guney amerikali kani var ... Haa toreira varjen sisteme cok uygun mu orasi tartisilir sanki toreira yerine oynayabilir gibi bir de 35 cidden cok para o kisma birsey diyemem..
Bu cocugun sadece dogru islenmesi lazim o konuda da dogru adres biz miyiz muamma
Gece attığım videoya baktın mı? Zabi de çok delici ve teknik. Tabi Oulai gibi 90 dakika izlemedim ama gayet iyi videoydu

Saçma sapan şeyler yazma ya tabii ki maaşa bakılacak.

Bonservis 30 - 4 senede ödenecek.
Maaş 4 - her yıl ödenecek

Adam bakar yıllık maliyetine 11.5 m euro der, ona göre yapar planını.

Yüksek bonservis diye maaşa bakmamak nedir salak mı bu insanlar

FFP bile sadece maaşa bakıyor.
Valla 4 senede olsa o bonservis olmamali. Yoksa zaten maaşı fazla olsun demiyom. Onu Recep dedi diye dedim. Bukadar hicbirsey dikkat etmeyen adamlar bunada dikkat etmez dedim zaten etmiyorlarda bizde herkesin maaşı 5 ten filan basliyor

Lang ve gelirse Olayi dışında kaç oyuncu gelecek bakalım. En az iki tane de transfer şart.

bugün yeni inşallah yeni topçumuz olacak olan olaiyi bir kez daha izlemeyi düşünüyorum

Uğurcan gece saatlerinde bitmişti bir anda. Olayi de olumlu, olumsuz bu gece biter bence artık.

biz hücuma adam lazım dedikçe bunlar habire gönderiyor . orta saha lazım dedik yokluk içinde berkanı da gönderdiler . kutucu yu da gönderip kimseyi almazlar

Zabinin de Yirenkynin de Mukaunun da videolari defalarca izledim ...Oulai hepsinden daha potansiyelli duruyor bir kere gunumuzde delici dribblingler cok degerli ve nadiren bunu iyi yapan topcu cikiyor ..Ayrica cocuk tutkulu sanirsin guney amerikali kani var ... Haa toreira varjen sisteme cok uygun mu orasi tartisilir sanki toreira yerine oynayabilir gibi bir de 35 cidden cok para o kisma birsey diyemem..
Bu cocugun sadece dogru islenmesi lazim o konuda da dogru adres biz miyiz muamma
Alirsak sezon sonuna kadar Tor ile rotasyona girecek. Sezon sonu buyuk ihtimal Tor Guney Amerika'ya gidecektir.

bu arada şunu da söyleyeyim +1 transfer daha yapmamak için yusufu bilerek göndermeyecekler.Kontenjan dolu yusuf gitmiyor işlerine girmemek için , sırf bir transfer daha yapmasınlar diye göndermek istemiyorlar yusufu
Adam bunun üstüne genç oyuncular gelmek istemiyor diyor. Adamın herşeye bahanesi var

rihanna-nail-biting-gif.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt