Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.426
- 72.974
- 5.188
dursun papa erken terketmiş bugün ki genel kurulu. muhteşem bir adam yaaksam düşer anlasıldı diye
baskanlar son detayları konusuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun papa erken terketmiş bugün ki genel kurulu. muhteşem bir adam yaaksam düşer anlasıldı diye
baskanlar son detayları konusuyor
Gece attığım videoya baktın mı? Zabi de çok delici ve teknik. Tabi Oulai gibi 90 dakika izlemedim ama gayet iyi videoyduZabinin de Yirenkynin de Mukaunun da videolari defalarca izledim ...Oulai hepsinden daha potansiyelli duruyor bir kere gunumuzde delici dribblingler cok degerli ve nadiren bunu iyi yapan topcu cikiyor ..Ayrica cocuk tutkulu sanirsin guney amerikali kani var ... Haa toreira varjen sisteme cok uygun mu orasi tartisilir sanki toreira yerine oynayabilir gibi bir de 35 cidden cok para o kisma birsey diyemem..
Bu cocugun sadece dogru islenmesi lazim o konuda da dogru adres biz miyiz muamma
Valla 4 senede olsa o bonservis olmamali. Yoksa zaten maaşı fazla olsun demiyom. Onu Recep dedi diye dedim. Bukadar hicbirsey dikkat etmeyen adamlar bunada dikkat etmez dedim zaten etmiyorlarda bizde herkesin maaşı 5 ten filan basliyorSaçma sapan şeyler yazma ya tabii ki maaşa bakılacak.
Bonservis 30 - 4 senede ödenecek.
Maaş 4 - her yıl ödenecek
Adam bakar yıllık maliyetine 11.5 m euro der, ona göre yapar planını.
Yüksek bonservis diye maaşa bakmamak nedir salak mı bu insanlar
FFP bile sadece maaşa bakıyor.
Toplantıda mısın reis?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
carlsberg bira değil mi @Feramuz KayalarKarlsbergi açıklarken, Ertuğrul doğanın Dursun Özbeke bakış
dostum tüm dedıklerım cıkıyordursun papa erken terketmiş bugün ki genel kurulu. muhteşem bir adam ya
Evet gay birası, severizcarlsberg bira değil mi @Feramuz Kayalar
Ben sevmiştim bunu eğer 6 ay içinde ayağı kopmadı, müptezel olmadıysa gelsin.Arabistan'da iş yapmamış diyorlar. Ne diyorsun? Eğer makul paralara veriyorlarsa yada kiralık+ 20 opsiyona veriyorlarsa her türlü denenir.
1 defansif isim daha lazım.Lang ve gelirse Olayi dışında kaç oyuncu gelecek bakalım. En az iki tane de transfer şart.
Alirsak sezon sonuna kadar Tor ile rotasyona girecek. Sezon sonu buyuk ihtimal Tor Guney Amerika'ya gidecektir.Zabinin de Yirenkynin de Mukaunun da videolari defalarca izledim ...Oulai hepsinden daha potansiyelli duruyor bir kere gunumuzde delici dribblingler cok degerli ve nadiren bunu iyi yapan topcu cikiyor ..Ayrica cocuk tutkulu sanirsin guney amerikali kani var ... Haa toreira varjen sisteme cok uygun mu orasi tartisilir sanki toreira yerine oynayabilir gibi bir de 35 cidden cok para o kisma birsey diyemem..
Bu cocugun sadece dogru islenmesi lazim o konuda da dogru adres biz miyiz muamma
Adam bunun üstüne genç oyuncular gelmek istemiyor diyor. Adamın herşeye bahanesi varbu arada şunu da söyleyeyim +1 transfer daha yapmamak için yusufu bilerek göndermeyecekler.Kontenjan dolu yusuf gitmiyor işlerine girmemek için , sırf bir transfer daha yapmasınlar diye göndermek istemiyorlar yusufu
1.200 civarıMaasi ne olacak sen ondan haber ver.
İyiymiş benim yol param1.200 civarı
1.200 civarı