Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Asprilla ve Lang’ın alınmasına hele de zorunlu olmayan opsiyonla, okayim.

Gidip bir kanadı 20 bonservis verip almak daha saçma olurdu.

Genelin aksine Barış’ın kesilebileceğini düşünmüyorum, kaçırıyor orta yapamıyor denmesine rağmen, asist kralı, en çok gol atan Osi ve Icardi sonrası da. Barış’ı oynatan adam olsa daha da katkı yapar.

Yunus ise dirençsiz olduğu için onu rotasyona sokmak iyi olacak keza Sane’yi de yeri geldiğinde.

Bir tane sert 6 bir tane de ya dribblingci 8 ya da pasör 10 no alınırsa bir çok sorun çözülür.

Lemina herkesten iyi stoper, Singo denilen tip de dönerse defans rotasyonu da iyi olur.
barış bu sene 7 şl maçı oynadı liverpool maçında aldırdığı penaltı var onun dışında koca bir 0 sıfır diyebiliriz sanırım istatistiki manada da sıfır çünkü kaçırdığı kritik pozisyonlarda cabası
geri kalan kritik diyebileceğimiz derbilerde
2 fb maçı
bjk maçı
2 ts maçında kupada bir golü var
hem oyun anlamında hem istatistiki anlamda koca bir sıfır neredeyse bu maçlarda da
bence bu sene ki takımın ne kadar kötü olduğunu özellikle osimhensiz takımın barış ve icardinin en çok gol katkısı yapan isimler olduğundan bile anlayabiliriz bu 2 adam bu vaziyette bu istatistikleri yaptıysa işimiz mucizelere kalmış durumda gibi anca osimhen god mode açıp yeni transferlerinde aşırı katkı sunması lazım

Asprilla 10 no için alındıysa ve beklentiyi karşılarsa iyi (4-3-3 formasyonu için 8.5 tercih ederdim şahsen). Her durumda sağlam bir 6 no gerekiyor, alınacak gibi de görünüyor.

Orta sahaya en az 30 milyonluk birini alacağız. Fener'in 30 milyonluk Guendouzi hamlesine bir karşılık vereceğiz orası belli
Peki son çıkan 4 isimden (Keita, Magassa, Oulai, Onyedika) hangisi 30 milyon vermeye değer?

7.7 reyting almış sofada
ee gayet iyi ama o ratingler yanıltıcı olabiliyo
pas + dribbling + ikili mücadele istatistikleri mühim

Daha ziyade pasif etliye sütlüye pek karismayarak oynadı 90 dakikayi.
belki iş düşmemiştir yahut kendini sakınmıştır krarl

Kötüyü geçtim rakibin arkasına falan saklanıyor geride bekleyip basmıyor bile falan

Sara’ya falan değişmem
ouğv sen sara'yı bile övüyosan durum vahimdir

Apriliayayı iyice etüd ettim arkadaşlar, acceleration iyi aynı zamanda kıvrak sağa sola iyi deplase oluyor, güzel kaçıyor, pozisyon alması ve yer tutuşu yeterli vs.

Bi ü23 hakkimiz kaldi.
Yusuf denilen …. Kovulmali acilen orayada bi adam alinmali

Oulayi istemiyorum daha kesici bi 6 ve önlerine dribblingci bi 8, u23 fransadan. Ikisini yapan ama yapamayan oyuncu oulayi. 30m€ suanki durumuyla hayatta etmez.

Orta sahaya en az 30 milyonluk birini alacağız. Fener'in 30 milyonluk Guendouzi hamlesine bir karşılık vereceğiz orası belli
Peki son çıkan 4 isimden (Keita, Magassa, Oulai, Onyedika) hangisi 30 milyon vermeye değer?
Hiç biri. Bence büyük takımlarda oynamış elit ortasaha lazım 1 tane

Mandela Keita gerçekçi değil
Onyedika aman aman
Magassa çok üzmez
Oulai starboy ama 6 değil

MUKAU ve YIRENKYI olsaydı keşke listede

Skills videoları fena
biri OB'ye bunların skills videolarını atsın

Yanliz transferleri kim yapiyor su an? Kavukcu yok ortada, Gardi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt