Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.401
- 91.370
- 5.093
Arkadaşın ismini ''Ali Bektaş-i Veli'' yapalım derim.Hani Oulai iyi adamdı lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşın ismini ''Ali Bektaş-i Veli'' yapalım derim.Hani Oulai iyi adamdı lan
Kendisi uzamn zaten, evet soralim ona@Okan Mason
Oulai için ne diyorsun? Pahalı olacağı aşikar ama ileride topçu olur mu yoksa değmez mi?
barış bu sene 7 şl maçı oynadı liverpool maçında aldırdığı penaltı var onun dışında koca bir 0 sıfır diyebiliriz sanırım istatistiki manada da sıfır çünkü kaçırdığı kritik pozisyonlarda cabasıBen Asprilla ve Lang’ın alınmasına hele de zorunlu olmayan opsiyonla, okayim.
Gidip bir kanadı 20 bonservis verip almak daha saçma olurdu.
Genelin aksine Barış’ın kesilebileceğini düşünmüyorum, kaçırıyor orta yapamıyor denmesine rağmen, asist kralı, en çok gol atan Osi ve Icardi sonrası da. Barış’ı oynatan adam olsa daha da katkı yapar.
Yunus ise dirençsiz olduğu için onu rotasyona sokmak iyi olacak keza Sane’yi de yeri geldiğinde.
Bir tane sert 6 bir tane de ya dribblingci 8 ya da pasör 10 no alınırsa bir çok sorun çözülür.
Lemina herkesten iyi stoper, Singo denilen tip de dönerse defans rotasyonu da iyi olur.
ee gayet iyi ama o ratingler yanıltıcı olabiliyo7.7 reyting almış sofada
belki iş düşmemiştir yahut kendini sakınmıştır krarlDaha ziyade pasif etliye sütlüye pek karismayarak oynadı 90 dakikayi.
ouğv sen sara'yı bile övüyosan durum vahimdirKötüyü geçtim rakibin arkasına falan saklanıyor geride bekleyip basmıyor bile falan
Sara’ya falan değişmem
tolgahan bir futbolcuyu öne çıkarıyorsa o topçu muhakkak geliyor
sanırım magassa+oulai yapacağız
kendini sakınmıştır almışızdır o zamanikili mücadelerde iyi kene gibi dediğin yerde güldüm kusura bakma ali
bu maç ilk defa alıcı gözle izledim
herif yürüyor lan
basıyormuş gibi yapıyor
Oulayi Fener'e karşı oynamadı ki?Oulaiyi fener maçında da beğenmedim bizim maçta da bugün ki maçta da 30 milyon euro edecek bir adam değil
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O değilde bize lazım olan Agoume ya da Mukau bence ama illa sert 6 alınsın diyorsalar en mantıklısı Keita olur.
bu maç oynamadı sakatlanmamak için ben transfer olmuş adamı gözünden tanırımikili mücadelerde iyi kene gibi dediğin yerde güldüm kusura bakma ali
bu maç ilk defa alıcı gözle izledim
herif yürüyor lan
basıyormuş gibi yapıyor
Hiç biri. Bence büyük takımlarda oynamış elit ortasaha lazım 1 taneOrta sahaya en az 30 milyonluk birini alacağız. Fener'in 30 milyonluk Guendouzi hamlesine bir karşılık vereceğiz orası belli
Peki son çıkan 4 isimden (Keita, Magassa, Oulai, Onyedika) hangisi 30 milyon vermeye değer?
Pozisyonun bir sekansında demirbay buna calim atti gecti gecise basladilar orada demirbayi kovalamadı bile. Geçildikten sonra arkasından. Bence kendini cok kasmadı diye dusunuyom bundan.kendini sakınmıştır almışızdır o zaman