Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol stoper alırlarmı sizce yoksa sezon sonu yeni yönetime mi kalır

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzlerken net aklıma geldi ama bu çocuk özgüvenli gibi, toplara da bazuka gibi gömüyor.

Daha önemlisi pasları kalite.

Futbolda herşey özgüvendir, Sallai gibi bir yeteneksiz özgüveni sayesinde ŞL maçında Atletico karşısında bile ayakta kalır ama özgüvenini kaybedip baskı altında hisseden en iyi oyuncu ise sıçar.

O yüzden baskıyı kaldırabilmesiyle alakalı herşey.

Oulai için de en büyük açık bu, kapanan rakibe yüksek nabızda ve baskı altında yapabilecekleri önemli.

Sarr ve Tominay daha üst model zaten

bu ikisi 6-8-10 aynı anda oynayan ender adamlar

ama işte kim var bunları alman imkansız

bunlar benim izleyip gördüklerim

ben mukauyuda bilmiyorfum ali bunu skill videosunu attı herife bsyıldım yahu her videosu müthiş
Mukau ismini ilk ben yazdım, önerime çökmüş ulan Ali.

İzlerken net aklıma geldi ama bu çocuk özgüvenli gibi, toplara da bazuka gibi gömüyor.

Futbolda herşey özgüvendir, Sallai gibi bir yeteneksiz özgüveni sayesinde ŞL maçında Atletico karşısında bile ayakta kalır ama özgüvenini kaybedip baskı altında hisseden en iyi oyuncu ise sıçar.

Oulai için de en büyük açık bu, kapanan rakibe yüksek nabızda ve baskı altında yapabilecekleri önemli.
Usta yorumların objektif ve kaliteli.

bişi diymii newcastle dışında çok absürt bir takım gelmezse play offta
atalanta
inter
juve
tottenham

gbii takımlara ciddi kök söktürebiliriz ya

G_XUJQBXQAAionu

Enzo Millot gerçekten ayrılacak mı free kiralık
Eğer öyleyse Asprilla'dan daha iyi olmaz mıydı 10 numaraya
yoksa bu adam tam 10 numara değil mi

Oyun görüşü iyi paslarıyla oyunu güzel açıyor. Benim direkt dikkatimi o çekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt