Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bişi diymii newcastle dışında çok absürt bir takım gelmezse play offta
atalanta
inter
juve
tottenham

gbii takımlara ciddi kök söktürebiliriz ya

G_XUJQBXQAAionu
3.5 sene taş gibi top oynayan torreira yı nasıl tek kalemde silip atıyorsunuz anlamıyorum...

Su ana kadar kiralik isler yapmamiz olumlu (ama biraz da geç) - yani istersek tutarsa yazin ne verip alacagin belli.

Onemli olan bu adamlari oynatmak, iyice gormek.

Bugun de izledim ouali 30 falan yatirim yapilacak bir oyuncu degil bana gore 10+kutucu gibi bir degeri var, bahsi gecenlerin hepsi belki o kadar degil.

Gorecegiz neler olacak

oulai'nin pozisyonu ve rolleri gelecekte oynayacağı takımlara göre şekillenir. lig sıralamasında ne kadar aşağıda takıma giderse o kadar 10 numara, hatta sol kanat gibi takılır, ne kadar yukarı takıma giderse o kadar 6-8 arası çift yönlü bir oyuncu olmaya evrilir.

Hasan Tuncel: Oulai için Avrupa’dan gelen teklifler 15 milyon € bandında.

Bu Burhan Fener’in ajanı falan herhalde, 28 diyordu

bişi diymii newcastle dışında çok absürt bir takım gelmezse play offta
atalanta
inter
juve
tottenham

gbii takımlara ciddi kök söktürebiliriz ya

G_XUJQBXQAAionu
Valla ilk 11 ye yerli lazim en iyi oldugumuz gep böyle

Ugurcan ve Apo banko, Eren kendine gelmeli o karanlik dönemi kapatsin. Barisi kesmek zor bazen fena kacirsada

3.5 sene taş gibi top oynayan torreira yı nasıl tek kalemde silip atıyorsunuz anlamıyorum...
icardide gsnin en çok gol atan yabancı futbolcusu ne bilyim muslera da büyük efsane ama gördük ki her zaman daha iyileri varmış değil mi ?
muslera hangi şl sezonunda bu uğurcanın gösterdiği performansın yarısını gösterebildi en basitinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt