Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu oyuncu hiç fena bir oyuncu değil. Alınabilir ama bizimkiler için adı sanı "elit" kategoride olmadığı için bakmaya bile tenezzül etmezler.

Bildiğim kadarıyla Sportif direktörleri Gökhan İnler çat pat Türkçe biliyordur kolay anlaşırlar :red:

Zaniolo transferini de işin içine sokup karlı bir anlaşma yapabilirler ama nerede... elit oyuncu kovalamak varken bu tarz adamlara ne gerek var?
buna çok para isterler , bizimkiler isimli oyuncu olmayınca vermiyorlar o parayı.En iyimser olarak 25 isterlerki iyimser dediğim gibi bence De Paul'u verdikleri parayı filan isterler

Dursun Özbek: arkadaşlar 30 milyon euro harcayabilirsiniz
kavukçu: tamam başkanım
Dursun Özbek: ama bir şartla, sadece kiralık alacaksınız
kavukçu: :red:

vazgeçtim sene başında iyi ki harcamışız parayı

devre arasında Dursun ölse harcamıyor çünkü
Devre arası Özbek.
No Money GIF by Bank Cler
Money No GIF by Robert E Blackmon

buna çok para isterler , bizimkiler isimli oyuncu olmayınca vermiyorlar o parayı.En iyimser olarak 25 isterlerki iyimser dediğim gibi bence De Paul'u verdikleri parayı filan isterler
Mantıklı bir anlaşma yapılabilir diye düşünüyorum. Adamın potansiyeli ortada ve bizde olmayan bir orta saha profili.

Yapin yapin sonra dursun özbek cok uzuldu deyin. Hadi ordan!!

Bir de o kadar çalışma yapıldı led, skorbord vb. bir zahmet şu ısıtıcı sistemi de komple değiştirip daha yeni teknolojiyi getirsinler. Bu sistemin tamamen çalıştığında bile fazla etkili olduğunu hiç düşünmüyorum.

Yapin yapin sonra dursun özbek cok uzuldu deyin. Hadi ordan!!

O gün inanılmaz soğuktu. Yani soğukta çok maça gittim ama benim hatırladığım ısıtıcıların bu kadar açılmadığı başka maç yoktur.

Isıtıcıların hepsi açıktı diyen yalan söylüyordur kaldı ki benim yerim hemen basın tribününün sol tarafında. Bizim üstümüzdekiler çalışmıyordu.

Uzun zamandır bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum. Zaten şifayı da kapmışız 2 gündür hastayım.

Emre Özcan'a adını sorsalar "ya emin değilim Emre koymuşlar ama galiba kulağıma da bir şey üflemişler 2. ismim de varmış öyle diyorlar ben pek inanmadım ama babam başka bir isim daha koymuş fakat memur yazmayı unutmuş "der.

O gün inanılmaz soğuktu. Yani soğukta çok maça gittim ama benim hatırladığım ısıtıcıların bu kadar açılmadığı başka maç yoktur.

Isıtıcıların hepsi açıktı diyen yalan söylüyordur kaldı ki benim yerim hemen basın tribününün sol tarafında. Bizim üstümüzdekiler çalışmıyordu.

Uzun zamandır bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum. Zaten şifayı da kapmışız 2 gündür hastayım.

Aynı şekilde, bizim orada da ısıtıcıların çoğu çalışmıyordu. Allahtan kalın giyinmiştim, bi de Antep'e puan bıraktık düşündükçe sövesim geliyor

Kışta kıyamette bir ton verip stada gelen taraftarlar için ısıtıcılar çalıştırılmıyor, çöp poşetini yağmurluk diye yutturmaya çalışıyorlar ve sahada yürümeye üşenen bir takım izletiyorlar, maddi manevi her türlü desteği alıyorlar şu ekonomik şartlara rağmen sonra da transfer lazım nerede hani diyen taraftara şımarık diyorlar.
Asıl şımarık olan kendileri.
Bu taraftar olmasa hiçbiriniz olmazdınız. Az bile konuşuyoruz.

Bir de o kadar çalışma yapıldı led, skorbord vb. bir zahmet şu ısıtıcı sistemi de komple değiştirip daha yeni teknolojiyi getirsinler. Bu sistemin tamamen çalıştığında bile fazla etkili olduğunu hiç düşünmüyorum.
Tam ısıtıcının altına denk gelen 3-5 sırada birkaç kez maç izleme şansım oldu valla acayip ısıtıyor. Kış günü montu çıkarmıştım.

Diğer sıralarda öyle bir durum olmaz ama yine de soğuk havayı ciddi derecede kırıyor.

Bu arada batı üst 401. blok üstten 10 sıra falan full yerler ıslak. Sebebini tam bilmiyorum ama bence çatı ciddi derecede akıtıyor.

Son düzenleme:
Ya taraftarımızla ilgili bir belgesel var mı? Galatasaray taraftarlığının nasıl başladığını çok merak ediyorum, süreci vs. En nihayetinde bir lise takımıyız. O günden bugünlere gelen bu süreci merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt