Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
çöp performans verse de isimli oyuncu zarar ettirmiyorAbraham icin 17.5 önermisler 20 istiyorlar
Demir 6
Rafada 6
Iyi para topladilar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çöp performans verse de isimli oyuncu zarar ettirmiyorAbraham icin 17.5 önermisler 20 istiyorlar
Demir 6
Rafada 6
Iyi para topladilar
buna çok para isterler , bizimkiler isimli oyuncu olmayınca vermiyorlar o parayı.En iyimser olarak 25 isterlerki iyimser dediğim gibi bence De Paul'u verdikleri parayı filan isterlerBu oyuncu hiç fena bir oyuncu değil. Alınabilir ama bizimkiler için adı sanı "elit" kategoride olmadığı için bakmaya bile tenezzül etmezler.
Bildiğim kadarıyla Sportif direktörleri Gökhan İnler çat pat Türkçe biliyordur kolay anlaşırlar :red:
Zaniolo transferini de işin içine sokup karlı bir anlaşma yapabilirler ama nerede... elit oyuncu kovalamak varken bu tarz adamlara ne gerek var?
Devre arası Özbek.vazgeçtim sene başında iyi ki harcamışız parayı
devre arasında Dursun ölse harcamıyor çünkü
Gene hikaye yazma modunu açmış
Gene hikaye yazma modunu açmış
Mantıklı bir anlaşma yapılabilir diye düşünüyorum. Adamın potansiyeli ortada ve bizde olmayan bir orta saha profili.buna çok para isterler , bizimkiler isimli oyuncu olmayınca vermiyorlar o parayı.En iyimser olarak 25 isterlerki iyimser dediğim gibi bence De Paul'u verdikleri parayı filan isterler
Yapin yapin sonra dursun özbek cok uzuldu deyin. Hadi ordan!!
oh be bu herife bi ben gıcık değilmişim demekfb alsa topçuoğlutopçu der müptezel!
Yapin yapin sonra dursun özbek cok uzuldu deyin. Hadi ordan!!
O gün inanılmaz soğuktu. Yani soğukta çok maça gittim ama benim hatırladığım ısıtıcıların bu kadar açılmadığı başka maç yoktur.
Isıtıcıların hepsi açıktı diyen yalan söylüyordur kaldı ki benim yerim hemen basın tribününün sol tarafında. Bizim üstümüzdekiler çalışmıyordu.
Uzun zamandır bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum. Zaten şifayı da kapmışız 2 gündür hastayım.
Tam ısıtıcının altına denk gelen 3-5 sırada birkaç kez maç izleme şansım oldu valla acayip ısıtıyor. Kış günü montu çıkarmıştım.Bir de o kadar çalışma yapıldı led, skorbord vb. bir zahmet şu ısıtıcı sistemi de komple değiştirip daha yeni teknolojiyi getirsinler. Bu sistemin tamamen çalıştığında bile fazla etkili olduğunu hiç düşünmüyorum.