Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pva genduzi hiçini nasıl karısı eylemişti

Ah ulan dünyanın en iyi ossı toreyra herifi kahraman yaptın

Trabzonu ihya etme kotamızı doldurduk bence. Oulai baya iyi oyuncu ve ciddi potansiyel ama 40 çok.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aston Villa taraftari Onyedika'yi degerlendiriyor

1768928655099.webp

Yav oulayi iyi topçu kimse aksini söyleyemez ama konuşulan rakamlar çok akla mantığa yatkın değil

o değil de bu St Johnstoneluları bile bi maç sevindirmiştik bizim bu Avrupa rezaletleri ne zaman son bulcak aga
eften püften takımlar kurada bizi çekip dudaklarını yalamaya başlıyor oohh ziyafet geliyor diye
ben artık Avrupa'nın dört bir köşesinde ismini duyunca öcü görmüş gibi sıçırttıran bir CİMBOM istiyorum yeter
bu transfer politikalarıyla olmaz. Okan Buruk vizyonuyla olmaz. Yönetim'de 0 çomar yüzde yüz kalite olmadan olmaz. Hadi hepsini çözdün diyelim ligin de çok kalitesiz senin arkadaş top oynatmıyor hakemler bu ligde.

Burda bahsedilen paralara ounai’yi asla almam

Onyedika da bize güc katmaz onu da almam gereksiz olur cünkü tek yönlü bir oyuncu

Ocak ayinin sonlarina geldik yani bu saatten sonra takimlar iyi oyuncularini birakmak istemezler

Noa lang gibi kendi takiminda ikinci plan da olan oyunculari menajerler veya gardi önerecek,bizde uygun olani alacagiz kiralik olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt