Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Pva genduzi hiçini nasıl karısı eylemişti
Ah ulan dünyanın en iyi ossı toreyra herifi kahraman yaptın
Ah ulan dünyanın en iyi ossı toreyra herifi kahraman yaptın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Bana hamsi verme, hamsi tutmayı öğret"ts scoutuna da tam denecek laf ha![]()

Aston Villa, Boubacar Kamara'nın sakatlanmasının ardından Club Brugge orta saha oyuncusu Raphael Onyedika'yı kadrosuna katmayı düşünüyor. [@SachaTavolieri]
boey İstanbul'daki maçta atmış
Bu gece Jacobs özel uçakla gelecek diyorlardı ne oldu o işİsmailim acı haberi verdiğine göre Eren ile maç bitmez, Barış sol bek oynayabilir belki.
Her senenin ayrı bir hikayesi var seviyoruz GSyi her zerresiyle.boey İstanbul'daki maçta atmış
Twitter hesabı Starboy diye paylaşım yapmıştı
manyak girmişti sezona herif hey gidi
boey İstanbul'daki maçta atmış
Twitter hesabı Starboy diye paylaşım yapmıştı
manyak girmişti sezona herif hey gidi
Neler dendiOnyedika ya Aston Villa talip olduğuna güzellemeler yakın demektir.
Simitçiyi gaza getirme kolpaları. Yer mi yer ...Aston Villa, Boubacar Kamara'nın sakatlanmasının ardından Club Brugge orta saha oyuncusu Raphael Onyedika'yı kadrosuna katmayı düşünüyor. [@SachaTavolieri]
bu transfer politikalarıyla olmaz. Okan Buruk vizyonuyla olmaz. Yönetim'de 0 çomar yüzde yüz kalite olmadan olmaz. Hadi hepsini çözdün diyelim ligin de çok kalitesiz senin arkadaş top oynatmıyor hakemler bu ligde.o değil de bu St Johnstoneluları bile bi maç sevindirmiştik bizim bu Avrupa rezaletleri ne zaman son bulcak aga
eften püften takımlar kurada bizi çekip dudaklarını yalamaya başlıyor oohh ziyafet geliyor diye
ben artık Avrupa'nın dört bir köşesinde ismini duyunca öcü görmüş gibi sıçırttıran bir CİMBOM istiyorum yeter
Baba sanmam ya oynayacağını gelecek diyorlar halaBu gece Jacobs özel uçakla gelecek diyorlardı ne oldu o iş