- 1 Mayıs 2018
- 57.854
- 48.630
- 3.873
kime aldik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.5 ayda 2m euNoa Lang, yarım sezon için bonuslarla 2 milyon Euro seviyesindeki maaş teklifini kabul etti. [@sergendag]
Hangi orta sahayi istiyorsun admirimNoa Lang, yarım sezon için bonuslarla 2 milyon Euro seviyesindeki maaş teklifini kabul etti. [@sergendag]
Kontratlar her daim 30 Haziran'a kadar oluyor. Yani Haziran sonuna kadar alacagi maas kisaca.3.5 ayda 2m eu
Voltaren plus, köy nere reisDostlar uçakta belim inanılmaz tutuldu. Yarın bizimkilerin yanına köye gitmek istiyorum ama zoe yürüyorum. Var mı bildiğiniz kas gevşetici yarın alayım
Orasi oylede 3.5 ay top oynayacak(2 hafta okan buruk adaptasyon ve tatil sureclerine verdim)Kontratlar her daim 30 Haziran'a kadar oluyor. Yani Haziran sonuna kadar alacagi maas kisaca.
Kontratlar her daim 30 Haziran'a kadar oluyor. Yani Haziran sonuna kadar alacagi maas kisaca.
DegilTürkiye'de 31. Mayis degil mi?
Sinop hocamVoltaren plus, köy nere reis
Millot Al Ahli‘de kaliyormus, kira isi kolpaydi sanirimYirnekyi satin al
Lang kira
Millot kira
Millot tutarsa ve kalmayi isterse, belki Millot + para ile Barisla takaslayabiliriz. Bonservisi hem düsük göstererek, eski takimina daha az para vermis oluruz.
Tam futbolcu tipten dahi.Adamın suratındaki ifade tam bir manyak
Anladim ne demek istedigini de kac ay oynayacagina bakilmiyor sonucta Haziran sonuna kadar resmi olarak senin oyuncun diye bakiliyor.Orasi oylede 3.5 ay top oynayacak(2 hafta okan buruk adaptasyon ve tatil sureclerine verdim)