Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.178
- 25.506
- 3.183
Şımarığa bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atletico defansına karşı görecez bence sırtını bile dönemeyecek
Osimhen ile oynayacagını hatirlatırım 640 kg icardi degilGüldürme

Kimi?rapid wienliler de 2022 yazında forumlarında kendi yönetimlerine siz mal mısınız böyle potansiyel 6 milyona bırakılır mı falan yazıyordu. aklıma o geldi şimdi.
Hosuma gidiyor sadece bizim yönetim böyle degil diyeElin adamının kendi kulübü icin ne dediğini niye önemsiyorsunuz , oku geçin çok önemliydi sanki.
Reis zaten dunya uzerinde sadece biz kotu yonetilmiyoruz ki zaten bir suru kotu yonetilen kulup var yav.Hosuma gidiyor sadece bizim yönetim böyle degil diye
Bizim gibi tuhaf bi manutd + barca biliyorum (büyüklerden)Reis zaten dunya uzerinde sadece biz kotu yonetilmiyoruz ki zaten bir suru kotu yonetilen kulup var yav.
Umarım Icardi oynar Osimhen bize Karagümrük maçında lazımOsimhen ile oynayacagını hatirlatırım 640 kg icardi degil![]()
Chelsea de berbat yönetiliyor meselaBizim gibi tuhaf bi manutd + barca biliyorum (büyüklerden)
Bumudum kime aliyoz son durum ne duyumlari alayimUmarım Icardi oynar Osimhen bize Karagümrük maçında lazım
Hocam bu saatte mi uyandın ne yaptınBumudum kime aliyoz son durum ne duyumlari alayim

Gurbolar sabah aksam calisiyor bizde uyku yokHocam bu saatte mi uyandın ne yaptın![]()