Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almada noah nartey den 3 kez daha mi mantıklı digeri 3 te biri de o yuzden

Devre Arası:
- Noa Lang (Kiralık)
- Hakan Çalhanoğlu
- Deniz Gül (Kiralık Opsiyonlu)
- Ozan Kabak (Kiralık Opsiyonlu)
- Magassa/Keita/vb U23
- Samardzic/Almada

Sezon Sonu:

-----------------------------------Uğurcan(Günay)--------------------------------
Singo(Arda Okan)--Davinson(Arda/U23)--A.kerim(Ümit Akdağ)---Jakobs(Eren)
------------------------------------Hakan(Lemina)---------------------------------
--------------------Torreira(İlkay/U23)--------Ederson(U23)--------------------
Sane(Yunus)-------------Osimhen(9 NO/Deniz Gül)-------Lookman(U23/CanAG)

Icardi OUT
Sara OUT
Sallai OUT
Kutucu OUT
BAY OUT
Yusuf OUT
Kaan OUT

Bekten hücum katkısı beklentim yok sokayım hücum katkısına bu takıma adam gibi orta saha ve 10 getirin zaten gol atarız.

Bek dediğin önce savunma yapacak, Eren'in vs içinden geçtiler 3 maçtır

Varsın Jakops topu dağlara taşlara diksin, Hakimi'nin ayağından jilet gibi aldı topu, Salah'ı da cebine indirdi. Ben daha TSL'de Jakops oynarken onu maç boyunca ezip geçen bi hücum oyuncusu hiç görmedim.

Bu takımın bekleri Jakops ve Singo gibi olmalı.

Bu arada erenin durumu ara vermesi ile alakalı değil, Eren apo kerimin bek versiyonu zaten. Jakops sakatlığı olmayan bir herif olsa Eren max son 10 15 oyuncusu olur anca bizde. Jakobs gününde olsun ona üstünlük kurabilecek çok az oyuncu var çünkü herifin en sakar ve ölü hali hızlı zaten.

Thiago Almada cok yetenekli bizde eger uyum saglayabilirse tam aradigimiz profil. İnsallah gelir

Almada yetenekli bir oyuncu dar alanda is yapar, ama suana kadar isim yaptigi yer MLS ve Brezilya ligi.

Henuz Avrupa'da cok birsey yapamadi. Yasi yine uygun yani buraya gelip o beklenen patlamayi da yapabilir.

Almada yetenekli bir oyuncu dar alanda is yapar, ama suana kadar isim yaptigi yer MLS ve Brezilya ligi.

Henuz Avrupa'da cok birsey yapamadi. Yasi yine uygun yani buraya gelip o beklenen patlamayi da yapabilir.
Samardzic, Luka Sucic, Almada sence hangisi? Benim tercihim bunlar arasında 1-) Samardzic, 2-) Luka Sucic(Muci gibi şut yeteneği ile ciddi fark yaratabilir ve maliyeti aralarında en düşük olanı) 3-) Almada olurdu benim sıralamam.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt