Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
karısı eğledi mlsyiMessi'ye de rezil bi herif diyebilir miyiz hocam ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karısı eğledi mlsyiMessi'ye de rezil bi herif diyebilir miyiz hocam ?
Makarasındayız yav 10 dk da olsa formamizi giysin isteyecegim tek oyuncuAllah çarpar
Gel artik ruh hastasi hollandali neymarim
Bekten hücum katkısı beklentim yok sokayım hücum katkısına bu takıma adam gibi orta saha ve 10 getirin zaten gol atarız.
Bek dediğin önce savunma yapacak, Eren'in vs içinden geçtiler 3 maçtır
Varsın Jakops topu dağlara taşlara diksin, Hakimi'nin ayağından jilet gibi aldı topu, Salah'ı da cebine indirdi. Ben daha TSL'de Jakops oynarken onu maç boyunca ezip geçen bi hücum oyuncusu hiç görmedim.
Bu takımın bekleri Jakops ve Singo gibi olmalı.
Çok yakın iki taraf net bir şey çıkmaz.Oranlar ne diyor bay tahmin reis?
Beraberlik alsak da tura ciksakÇok yakın iki taraf net bir şey çıkmaz.
Obafemi martins'ten sonra izlemedim çok Leş bi lig yavkarısı eğledi mlsyi
Çünkü onlar Angut!rossi amerikada 20 gol 20 asist yaparak geldi noldu altına sıçtı angutlarda
Hocani elestirdigini görmedik dahaSonra adam suçlu oluyor singoya da aynısı oldu
Kazım ligde 11 başlamalı bence. Bunu hak etti. Önünde de Lang oynar.Kazım listede yoktu maalesef. Turu geçersek öyle yazdırabiliyoruz.
Dogruysa fark yeriz. Eren ve yunus yedek olmali. Ikiside berbatlar. Yerlerine saglikliysa jakobs degilse kazim ve ilkay oynamali
Samardzic, Luka Sucic, Almada sence hangisi? Benim tercihim bunlar arasında 1-) Samardzic, 2-) Luka Sucic(Muci gibi şut yeteneği ile ciddi fark yaratabilir ve maliyeti aralarında en düşük olanı) 3-) Almada olurdu benim sıralamam.Almada yetenekli bir oyuncu dar alanda is yapar, ama suana kadar isim yaptigi yer MLS ve Brezilya ligi.
Henuz Avrupa'da cok birsey yapamadi. Yasi yine uygun yani buraya gelip o beklenen patlamayi da yapabilir.
Dogruysa fark yeriz. Eren ve yunus yedek olmali. Ikiside berbatlar. Yerlerine saglikliysa jakobs degilse kazim ve ilkay oynamali