Postta sesi yankilaniyor okurkenşimdi olay şöyle diagonal düzeyde almada iyi oyuncu olsada konvaksiyonel düzeyde bazı konularda yetersiz kalabilir kompakt bi futbolcu diyebiliriz ama Galatasaray için uygun mu çok emin değilim
![]()
Postta sesi yankilaniyor okurkenşimdi olay şöyle diagonal düzeyde almada iyi oyuncu olsada konvaksiyonel düzeyde bazı konularda yetersiz kalabilir kompakt bi futbolcu diyebiliriz ama Galatasaray için uygun mu çok emin değilim
![]()
messi kefilse ben okeyim
Aynı azdiran şekilde Noa Lang da yorumlayabilirsen sevinirimBizimki gibi osuruktan liglerde bu tarz oyuncular patlama yapabiliyor, karakteri düzgün ve çalışkan ise umarım alınır
2. isim kim reis kaçırdım daSol kanat olarak İkisinden birini alacağımız gün gibi ortada, hangisini kiralık ikna edebilirsek işte.
İçim yanmadı değil.
Torun sev artik yorum yapma dayiAdam gibi çık ama gerçekden kalben taraftardan özür diliyorum ben bu seviyenin adamı değilmişim de!
Lang da Almada da sol kanat için bence. İkisi birden olmaz2. isim kim reis kaçırdım da
Derhal alınsın DERHAL
![]()
Bitello - Oyuncu profili 25/26
Bitello, 26, Brezilya ➤ Dinamo Moskova, 2023'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 7 Oca 2000, Formosa do Oeste, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Keske. Rotasyon için gayet iyi bir oyuncu olur. Daha 22 yasinda. Baris, Yunus falan simdi 25 yasinda; onlar 3 sene evvel ne durumdalardi ve Maestro onlara göre daha çok potansiyelli bir oyuncu. Ismi geçtiginde millet hemen full as oyuncu beklentisi için ismini begenmiyor ama öyle düsünmemek lazim. Adam genç ve gayet iyi potansiyel gösteriyor ve bu yasina ragmen baya tecrube kazanmis oldu bir kaç sene içindeMaestro geldi mi?
Aynı azdiran şekilde Noa Lang da yorumlayabilirsen sevinirim
Kaçırdık mı ? Kaça gitti ?
Lens ilk yarı izledim. Çok iyi savunma çok çok iyi hücuma çıkıyorlardı.Auxerre'i yakından takip eden Danois uzmanlarını piste alalım.