Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.248
- 22.908
- 1.433
Mukau öyle bi topçu ki alsalar diğer alacakları insanlar umrumda olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav dun dediklerini de dedikten sonra konustular, yazdilar hep. Almada , magassa falanyazın full bildi bu dönemın başında da iyiydi ama 3 gündür kolpa sıkıyor cash için gibi 1 görüntü hakim
Furkanım Oulai ye 30 verirsek, Folcarelli için farklı bir ödeme tipi düşünmemiz gerekebilirfolcarelli'yi alalım
evet ama araya kolpişler serpiştirdi NOEL ASEKO tarzıYok yav dun dediklerini de dedikten sonra konustular, yazdilar hep. Almada , magassa falan
Ben 19 yaşındayken 1,88dim annem beyazlarla attı çektim HüsnümDogru..Viera 19 yasindayken 1.75mis sonra 1.90i gecti
O biraz uc ornek olmus.
Aman diyim Gökhanım yoksaBen 19 yaşındayken 1,88dim annem beyazlarla attı çektim Hüsnüm
Uğurcan'a büyük haksızlık yapılıyor. Performans olarak ligde mevcutta en iyisi. Aldığı maaş yıllık 2.2 milyon euro civarı yani gayet uygun. Bonservisine o kadar para verilmesi onun suçu değil.Oulai için yüksek bedel verilmesine bende karşıyım ama ugurcani da sürekli ezmek yanlış artık olan oldu bu süreçte performansida normal hiç de kötü değil. Hatta geçen Sanenin şampiyonlar ligi videosu düştü belki izleyen olmuştur. Orda bile Uğurcan dikkatimi çekti uzun paslarda müthiş isabetli toplar atmış . Sürekli parayı konuşarak biz taraftar olarak ugurcanin akllimizda kötü kalmasını sağlıyoruz. Berile. Para altında eziyoruz
Sonraki satışında kardan %20 pay da mevcut5.5 M euroya almis TS
Ne basardi tam olarak da 20 M eu ya okey oluyorsunuz anlamis degilim, hangi avrupa maci hangi bir sey 19 yasinda daha.
Yeni colman
Hemen alırım
bizim yedek kulübesi insanın içini karartıryor yusuf demir ahmet kutucu ve arda olabilecek en kötü olasılıkllar şimdi sakatsız ve transferli yedek kulübesi hayal ediyorum günay salai eren kazımcan lemina sara yunus icardi transfer 1 transfer 2 böyle olmalıkayseri'nin yedek kulübesi bile bizimkinden daha seksi cildiracagim yav
Yok baba 8 M + Kutucu . Yoksa oturmasinlar bile masaya bu ne be kulubun parasini sokaga atacaklarSonraki satışında kardan %20 pay da mevcut
kutucuyu karıştırma kutucu girerse o 8 18 olurYok baba 8 M + Kutucu . Yoksa oturmasinlar bile masaya bu ne be kulubun parasini sokaga atacaklar