Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marsilya, sezon sonuna kadar Arsenal'den Ethan Nwaneri'yi kiraladı. [F. Romano]

Bize ne isterlerse...

Bu mevlaglar ve oluai ciddilesirse baskan ve trabzon baglantilari ciddi arastirilmali. Hic masum bulmam.
8 e lazyonun bırakması imkansız açıkçası bizde olsa ne kadar isterdik olaiye öyle düşünmek lazım minumum 20 maksimum 30 çekerler olaiye adam topçu ve gerçekten çok iyi topçu .Pres yapıyor fizik sağlam dikine gidiyor teknik pasları iyi oyunu rahtlatıyo ve en önemlisi tempoyu ayarlıyor en büyük ihtiyacımız da bu bence

Yok baba 8 M + Kutucu . Yoksa oturmasinlar bile masaya bu ne be kulubun parasini sokaga atacaklar
30-35 isteyecekler en aşağı.

Bu arada ben inanmıyorum çıkan habere, haber de sayılmaz gerçi bir tahmin. Uğurcan'ı anladık son gün kaleci yok diye gittiler de bu kadarını yapmayız.

Yok baba 8 M + Kutucu . Yoksa oturmasinlar bile masaya bu ne be kulubun parasini sokaga atacaklar
Hocam mevcutta tüm kulüpler 6 ay iyi performans gösteren oyuncularına bile 25-30'dan açıyor kapıyı. 13-15+ Kutucu'ya bıraksalar dünden razı olur bir çok kişi. Afcon'da da iyi turnuva geçirdi. Bence bizim aradığımız tarz bir isim değil bize daha fizikli biri lazım.

Eskiden kiralama diye bir şey vardı. Zorunlu satın alma olmadan opsiyonlu veya opsiyonsuz falan.

8 e lazyonun bırakması imkansız açıkçası bizde olsa ne kadar isterdik olaiye öyle düşünmek lazım minumum 20 maksimum 30 çekerler olaiye adam topçu ve gerçekten çok iyi topçu .Pres yapıyor fizik sağlam dikine gidiyor teknik pasları iyi oyunu rahtlatıyo ve en önemlisi tempoyu ayarlıyor en büyük ihtiyacımız da bu bence
Bizde oyle olacaginin ne garantisi var

Bir topcuya sadece TR ligi bazindaki maclar ile x6 deger nasil bicilir anlamis degilim.

Alinmasin o zaman yani

Oulayi’ye 30 vereceğimize 30’u Patrick Zabi’ye verip almak daha iyi. Kendisi gelmek istemiyormuş ama Gardi ile halledersin.

Mls performansı Avrupa için kayda değer değilmiş, bunlar bizim ligi ne zannediyorlar acaba , Arap liginin bir tık altıyız
Avrupa'nin kalburustu liglerinden kat be kat asagidayiz. Arap Ligi'nden daha iyiyiz. Balkan ligleri, Iskandinav ligleri, Iskoc, Irlanda, Izlanda vs ligleri ve dogu Avrupa Liglerinden daha iyiyiz. Yani arada bir yerdeyiz.

şaka bi tarafa oulai yarım devrelik topçu henüz şu an, 2 dikine top sürdü diye öyle abartmanın anlamı yok.

benim sinirlendiğim elit elit kafa ütüleyen hoca ve yönetim neden trabzonun 3-5 ay önce bulduğu adamı oradayken keşfetmeye çalışmıyor.

tamam çok üst düzey takımsın ya lig 2den alma fransa 1den al 15 milyona

Torino'da Asllani'nin kiralama sözleşmesi fesih edilme haberleri vardı. u23 6 no ya Bjk yada bize yazılır. İnter 15 milyon civarına satmak istiyor sanırım. Kiralık+ şarta bağlı satın almaya okey olurlar mı? Bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt