Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.678
- 40.395
- 3.413
Fonlamak ne demek rts. Daha basit yaz da gurbetci kardeṣlerin de anlasinGalatasaray'ın amacı trabzonsporu fonlamak diye tüzüğe madde mi eklendi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fonlamak ne demek rts. Daha basit yaz da gurbetci kardeṣlerin de anlasinGalatasaray'ın amacı trabzonsporu fonlamak diye tüzüğe madde mi eklendi
Samoş tolgahanın getir götürünü yaparYeni samiyen
Scout isi bence biraz bizde kucumseniyor renkdas normalinde bu ise bi butce ayrilir belirlenen oyuncular ve baska oyunculari taramak icin salliyorum Brezilyaya scout ekibi gider bizde tabi bunun olmasi icin herseyden once formaya gonul vermis profesyonellerin belirlenip oyuncu satisindan gayri resmi komisyon almamalari gerekir.Bizde bu olur mu ondan da emin degilimkoyacağın hasanla necatiyi scoutun başına
tüm gün skill videosu izleyip
yeni haalandlar bulacaklar
bu kulubun maxı budur
gerisi hayal
Birkaç kez son derece mütevazi olmuş Okanım, toplam mesajının yarısında bunu anlatıyorsun, olaya ben yaşamış kadar hakimimbir kaç kez anlatmıştım burada Galatasaray-Leipzig hazırlık maçında İnnsbruckda locada real ve arsenal scoutlarıyla tanışmıştım
adamlar ekip halinde stadda maç izliyorlardı
bizimkiler fmden izliyor
canlı canlı izlemedikden sonra ona scouting değil coching denir oturduğun yerden scouting olmaz
neco bir kere gidip haalandı izledi diye 10 yıldır anlatıyor
trabzonu zengin etmek gibi bi amacımız var son zamanlardaFonlamak ne demek rts. Daha basit yaz da gurbetci kardeṣlerin de anlasin
Kazımcan varken Eren, bilemedim üsnüm samanyolumJakobs kutlama icin izin mi istemis yaw erenle falan cikilmaz atleticoya
Kimi izlemeye gelmislerdi hatirliyon mu
Tolgahanın kim olduğunu az çok tahmin edebiliyorum
@Gökhan AytepeBugun Senegal'de sampiyonluk toreni vardi gece ucagiyla gelecekmis Jakobs, sabaha dogru varir yani.Jakobs kutlama icin izin mi istemis yaw erenle falan cikilmaz atleticoya
Hocam 40 milyon verdirip butun devre 200 dk oynatir.19 yaşında wonderkid topçumuz mu olacak şimdi vay be helal be dursun başkan kap gel