Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya oluai falan saçmalamasınlar. Trabzona servet transferi mi yapacağız

Hepsi 1.70m boyunda olması sakat
Evet fiziksel olarak sıkıntı yaşayabilir özellikle Oulai & Torreira ikilisinin olduğu yerde biraz da Lemina 'ya güveniyorum bu konuda. Merkezdeki oyucularımız ama bir yandan da düşünüyorum bu oyuncu grubuyla çok daha tempolu çok daha hücum devamlılığı olan bir oyun oynayabiliriz. Bir de bu oyuncu grubunu Osimhen ile birlikte tekrar hücum press yapmaya ikna edebilirsek çok daha akışkan bir takım izleyebiliriz

cevaplama menusu vs cikmiyor butonlar yok, hem normal hem tapatalk her turlu denedim ama malesef. dogrudur problem benim telefonumda falan da olabilir. ugrasiniz icin sagolun denemenize gerek yok bana yetiyor suan icin.
39b109da6762d90a133c0b65a37a7b9a.jpg

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reklam engelleyici kullanıyormusun

ederson’u alsa 10m euro bonservisi gorunce tebrik alacakti. yilda 15m eurodan 4 senede 60m euro maas alacakti ederson.

ugurcan sallai’den az maas aliyor su an
Uğurcan işini 1 ay önce yapsak 27.5 değil 20 gibi bi paraya alabilirdik. O maaş + 20 bonservis yabancı sınırında laf etmezdim şahsen
Ha biz kontenjanı boş bıraktık işi de son güne bıraktık o açıdan kötü oldu
Bi de benim en çok istediğim kaleci Agirrezabala idi o ciddi bi fırsattı. Valencia kelepire opsiyonlu kiraladı ama rezil bi sezon geçiriyo o da

Yerli veya yabancı 1 sezon iyi oynamış topçuya "tek sezonluk topçu" yaftası yapan millet
Yarın sezonluk oluai ye 30 verdirecek...

Fabian Ruiz'lerden Magassa'lara, Bruno Fernandes'lerden Keita'lara uzanan hiç kimsede olmayan devasa bir orta saha listesinden 30 papale Oulai'yi alıcaz. Trabzon 5 yıllık transfer finansmanını bizim 2 transferden çıkaracak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt