Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.903
- 1.920
- 2.248
Ya oluai falan saçmalamasınlar. Trabzona servet transferi mi yapacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet fiziksel olarak sıkıntı yaşayabilir özellikle Oulai & Torreira ikilisinin olduğu yerde biraz da Lemina 'ya güveniyorum bu konuda. Merkezdeki oyucularımız ama bir yandan da düşünüyorum bu oyuncu grubuyla çok daha tempolu çok daha hücum devamlılığı olan bir oyun oynayabiliriz. Bir de bu oyuncu grubunu Osimhen ile birlikte tekrar hücum press yapmaya ikna edebilirsek çok daha akışkan bir takım izleyebilirizHepsi 1.70m boyunda olması sakat
Reklam engelleyici kullanıyormusuncevaplama menusu vs cikmiyor butonlar yok, hem normal hem tapatalk her turlu denedim ama malesef. dogrudur problem benim telefonumda falan da olabilir. ugrasiniz icin sagolun denemenize gerek yok bana yetiyor suan icin.![]()
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yeni transferimizi alıcı gözle birkez daha izleyelim o zaman bizim ezim ezim ezildiğimiz kocaeli deplasmanında modric-kante karışımı bir performans sunmuş avrupada 50 den başlar ts 40 a veriyor inssaflı davranıyor yine adamlar
Busquets deyince ayakları aklıma geldi.Busquets vardi en azindan
hayir hic bir eklenti yokReklam engelleyici kullanıyormusun
Uğurcan işini 1 ay önce yapsak 27.5 değil 20 gibi bi paraya alabilirdik. O maaş + 20 bonservis yabancı sınırında laf etmezdim şahsenederson’u alsa 10m euro bonservisi gorunce tebrik alacakti. yilda 15m eurodan 4 senede 60m euro maas alacakti ederson.
ugurcan sallai’den az maas aliyor su an
Mascherano da vardıBusquets vardi en azindan
Duyum varmı üstad?hayir hic bir eklenti yok
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ciddi söylüyorum şu an bunun çeyreğini yapan orta sahamız yokİyi oynamış hea