Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala imza gelmemesi skandal. Resmen ayakta uyutuyorlar bizi.

Kaç yaşında sizce

christ-oulai-003.webp
38

Oulai yi 5-10 milyına almak başarıdır, 30- 40 milyona almaksa rezalettir, o paraları edecek topçuda değil zaten böyle bir aptallık yapaxaklarını sanmam.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama yeni gelen yönetimle işler daha farklı olacak mı, meh, pek sanmıyorum.

Liseli tayfanın kafa üç aşağı beş yukarı benzer çalışıyor. Yeni gelen yönetim belki iletişimde biraz daha iyi olur hani makyajı daha iyi olabilir belki.
gelen gideni aratacak muhtemelen orası şüphesiz, güçlü bir isim yok asla içerde.

o kadar olay yaşanıyor, yönetimin aleyhine konuşan yok ortada. bu sezon şu şampiyonluk giderse ben şampiyonluğun satılmış olduğuna inanacağım gercekten.

Atletizm evet çok önemli.

Ama sığırları sırf çok iyi atletler diye topladığınız sürece ben bir şey olacağına inanmıyorum. Bugün dünyanın en iyi, en atlet takımını getirin, 2010 Barcelona'sı bence maymun eder geri yollar.

Bi 11 yapsana keyfimiz yerine gelsin
seni keyiflendirecek kisi degilim. arkadaslar kusura bakmayin kimsenin ne yegeni ne de nesesiyim. kisa bir zaman oldu buraya girdim ama ben mi alinganim bilmiyorum. bir yere uye olup bu sekilde ilk mesajlarimi yazmak, birilerine bisey de anlatmak istemiyorum. 40 yasinda adamim hic bir takim vs icin su hallere dusemem. 2 transfer haberi vs ne var ne yok bakacaktim ama gerek yokmus. forum yoneticisi arkadaslar ilginize tesekkur ederim. banlayabilirsiniz suresiz olarak beni bu sekilde muhatap olmak istemiyorum kimseyle

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt