Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.296
- 14.040
- 1.498
Şaka maka allem kallem edip Madrid maçından sonrasına bıraktılar transferleri vallaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bu adamlarla başa çıkamayız ya. Oyunu onlar kuruyor biz figüranızŞaka maka allem kallem edip Madrid maçından sonrasına bıraktılar transferleri vallaha
30,35e denemek lazım aslındaBatrakov'u 12 milyona anca paralel evrende bırakırlar
Ben de attım o şarkı ile katılmama izin vermezse virüs bulaştırırımSana şarkı atmistim canlı performans
Ben de attım o şarkı ile katılmama izin vermezse virüs bulaştırırım![]()

Klavye sorunu, yapacak bir sey yokNe kusturması ağzına parmak mı saldık
38 satır yazı görmekten beynim eridiFurkan rtaş romanlara ara verelim biraz database çöktü yav![]()
Dun almada lang aliyorduk. Bugun kimseyi alamadik
Bitane böyle zıpır adam lazım bize zaten Buda olur almada da20 saniye izledim topçuoğlutopçu
yeminle transfersizlikden herkes gözüme böyle gözüküyor
yeterrr yönetşm transfer yap
Abi ucuza abd bileti bulma yöntemi var mı mesela şimdiden yaza ucuza uçuşSu Avrupa takimlarinin maclarini izleyip te gipta etmemek mumkun degil
Tamam tamam ama güzel performans değil mi?
Vallaha abi yarın şu atletico maçı güzel geçsin 3 gün daha ağzımı açmam benBiz bu adamlarla başa çıkamayız ya. Oyunu onlar kuruyor biz figüranız
Kürkblood KnowsFurkan Knows
Önumuzdeki 2 macta olasi kötu sonuclar sonrasinda ne yönetim ne teknik heyet kalirŞampiyonlar ligi maçları bittikten sonra bizim yönetim yine yeni birini üflerler bizim muhabirlere.