Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha 2 gün önce troyes reims maçını izledim tesadüfen

reimsden zabi ve troyesdan adeline direkt gözüme çarptı ya

vallahi bu kadar zor değil
Elaleme 3-5 milyon bize 25-30 milyon çekerler

dünya alem biliyor düştüğümüz bu kepaze duruma

Nasıl yani ligimi yoksa kendinimi?
kendini muhtemelen. alternatif surecte olabilir. 2 hafta oynatilmaz, 3 hafta alisir, 2 hafta sakatlanir, kendini bulur lig biter. mayisa kadar disini sikarsa mayislar bizimdir. ben bu da alinsa barisin yerine verkac yapacak, cizgiye inecek kanat istiyorum da zor.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lang baya iyi oynuyor. Guzel ortalar yapiyor. Gelsin hemen osiye cok gol attirir bu ortalarla

Gerçekten 50 milyon istediklerine ve bizim 30 milyona çıktığımıza inanmıyor musunuz

kendini muhtemelen. alternatif surecte olabilir. 2 hafta oynatilmaz, 3 hafta alisir, 2 hafta sakatlanir, kendini bulur lig biter. mayisa kadar disini sikarsa mayislar bizimdir. ben bu da alinsa barisin yerine verkac yapacak, cizgiye inecek kanat istiyorum da zor.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Batrakov gibi bizim ön tarafı iyi oynatacak bir 10 numara puzzle'ın eksik parçası gibi görünüyor, Barış Sane Osimhende daha iyi oynar o zaman, Almada'nın devamlılığı konusunda benimde şüphem var

Sadece 35dk oynadi ama takimin en yuksek ratingini aldi. Ama sakatlandi malesef. Transferi yatar
Screenshot_20260120_230259_Sofascore.webp

Maçı izlemedim de umarım ciddi bir şey değildir. 1 ay falan sakatlandıysa zaten yatar transfer.

Ağzınızı hayra açın ya, belki ciddi değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt