Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özellikle "LANG"'ın maçı var izleyeyim diyerek izlediğimi söyleyemem, denk geldiklerimde de "Vaaaaaay nasıl adammış" demedim, zaten toplasan 1 maçını görmüşümdür :asd:. Barış ve Yunus'un üstünde bir olayını göremedim. Genel olarak istatistiğine bakarak söyledim. Elle tutulur veridir bu. Youtube'u açıp Keita videolarını izlersen dünyanın en iyi oyuncusu vay bize nasıl gelmiş dersin ama öyle değil, saç baş yoldurduğu çok oldu :)

Ek yapayım, Afrikalı futbolcu da sevmem Avrupalı futbolcuları severim ama mevcut profilde bu takımın pas yönetimi yok, öncelik iyi bir 10 numara olmalı, sonra 8 numara eee bizde kaldı hak 2 adet U23?
3 net ihtiyaç belirlenmiş zaten (orta saha, 10 numara, kanat), bunu güvenilir herkes söyledi
buranın üçüne de kalburüstü adam arıyorlar
orta sahaya net oyuncu bulamadılar U23 alacaklar gibi görünüyor
diğer ikisi de opsiyonlu kiralık Lang ve Almada olacak gibiydi
şimdi ora Lang olmadı diye gidip orta sahaya düzgün birini almayacaklar. alabilseler zaten alırlardı

alıp alabilecekleri tek düzgün topçu vardı onla da anlaşmışlardı işte
o da maçın bitimine 10 saniye kala sakatlandı

okan maestroyu istemedi haberi düştü ya
Allahın tokadı maestroyu fbde efsane yapar ne yazık ki

okanın gğnahlarını gs çekecek ne yazık ki
U23 kotasından iyi olur yaştan kurtarıyor 21'den mi 22 olmuştu yoksa 22'den 23'e mi geçecek. Eğer 23 olacaksa yine bilemedim.

Evde cok sabit durmuyorum üstad, o sebeple evcil hayvan düşünmedim pek :hat:
Evcil hayvan no patili dost yes 😄

Hadi şimdi anladık tamam, çocukluğunda filan hiç mi kedin köpeğim timsahın vs. olmadı yauv. Çocuklar genelde pek hayvanseverdir. Şu şekil eve hiç mi köpek eniği getirmedin 😃

Evcil hayvan no patili dost yes 😄

Hadi şimdi anladık tamam, çocukluğunda filan hiç mi kedin köpeğim timsahın vs. olmadı yauv. Çocuklar genelde pek hayvanseverdir. Şu şekil eve hiç mi köpek eniği getirmedin 😃

Rott ile geçti üstadım çocukluğum, düzeltme tam yerinde olmuş gece aklına verelim :love: :love:

3 net ihtiyaç belirlenmiş zaten (orta saha, 10 numara, kanat), bunu güvenilir herkes söyledi
buranın üçüne de kalburüstü adam arıyorlar
orta sahaya net oyuncu bulamadılar U23 alacaklar gibi görünüyor
diğer ikisi de opsiyonlu kiralık Lang ve Almada olacak gibiydi
şimdi ora Lang olmadı diye gidip orta sahaya düzgün birini almayacaklar. alabilseler zaten alırlardı

alıp alabilecekleri tek düzgün topçu vardı onla da anlaşmışlardı işte
o da maçın bitimine 10 saniye kala sakatlandı
Hocam 8 ve 10 için net şekilde olmuş adam lazım. Yani tecrübeli eğer bizim ihtiyacımız 6 no önlibero olsaydı genç u23 atılabilir diyebilirdim. Zaten çıkan haberlerin çoğu kötü oyun ve sonuçların ateşini almak için. Ben saçma sapan birilerini getirecekler diye düşünüyorum aptal aptal 30-40 basacaklar saçma sapan birilerine. Ayrıca ara transfer döneminde çok zor elit birini getirmek anca hocası ile kavga edecek mutsuz olacak falan öyle.

Bu fotoyu yeni gördüm ulan nasıl basmış bileğe it oğlu it
IMG-20260121-WA0000.webp

Lang olmazsa alacağımız adam Lauriente ya da Fati gibi bi şey olur ayıktırayım

Şartları da daha iyi olmaz

Hocam 8 ve 10 için net şekilde olmuş adam lazım. Yani tecrübeli eğer bizim ihtiyacımız 6 no önlibero olsaydı genç u23 atılabilir diyebilirdim. Zaten çıkan haberlerin çoğu kötü oyun ve sonuçların ateşini almak için. Ben saçma sapan birilerini getirecekler diye düşünüyorum aptal aptal 30-40 basacaklar saçma sapan birilerine. Ayrıca ara transfer döneminde çok zor elit birini getirmek anca hocası ile kavga edecek mutsuz olacak falan öyle.
Kanata da iyi adam lazım
Üçüne de iyi adam lazım

Biri U23 kontenjanı diğer ikisi standard yabancı kontenjanı olacak işte
Ve buldukça alacaklar

Lang'dan iyisini asla bulamazlar
Öyle 28m verip Lang almıyoruz

Maaş + kiralama totalde sadece 3.5m maliyetin altına giriyoruz
Bu şartlarda nereden bulacaksın böyle topçuyu

Kanata da iyi adam lazım
Üçüne de iyi adam lazım

Biri U23 kontenjanı diğer ikisi standard yabancı kontenjanı olacak işte
Ve buldukça alacaklar

Lang'dan iyisini asla bulamazlar
Öyle 28m verip Lang almıyoruz

Maaş + kiralama totalde sadece 3.5m maliyetin altına giriyoruz
Bu şartlarda nereden bulacaksın böyle topçuyu
Hayırlısı diyelim aptal saptal birine gidip 25-30 basmasınlarda :asd:

Şu şımarıklıktan vazgeçimiyoruz arkadaş ya

Zahalar ziyechler bi tarafımıza girdi. Singonun durumu ortada, ndombelenin ismi vardı da nooldu, ulan bek aldınız kiralık, ismi var diye kaç maç oynadı (ismini bile unuttum)

Sen bardakçıyı alırken yıldız mıydı, boey mesela. Ya da keremo… bize geldiğinde yıldız mıydı. Yunus akgün yıldız mıydı. Rashicadan bile nasıl verim aldın. Barış yahu Barış. Adam keçiörenden geldi

Ne bu yıldız seviciliği şımarıklık anlamıyorum arkadaş ya

Biz real miyiz bayern miyiz abi de maeıstro denemiyoruz ya

Ulan real bile gidip arda gibi yıldız adayı çekiyo sen neden bunu yapmıyorsun arkadaş

Şu tavırlardan vazgeçmediğimiz sürece işimiz zor

Görende yok gece gece uykum kaçtı yaw

Şu şımarıklıktan vazgeçimiyoruz arkadaş ya

Zahalar ziyechler bi tarafımıza girdi. Singonun durumu ortada, ndombelenin ismi vardı da nooldu, ulan bek aldınız kiralık, ismi var diye kaç maç oynadı (ismini bile unuttum)

Sen bardakçıyı alırken yıldız mıydı, boey mesela. Ya da keremo… bize geldiğinde yıldız mıydı. Yunus akgün yıldız mıydı. Rashicadan bile nasıl verim aldın. Barış yahu Barış. Adam keçiörenden geldi

Ne bu yıldız seviciliği şımarıklık anlamıyorum arkadaş ya

Biz real miyiz bayern miyiz abi de maeıstro denemiyoruz ya

Ulan real bile gidip arda gibi yıldız adayı çekiyo sen neden bunu yapmıyorsun arkadaş

Şu tavırlardan vazgeçmediğimiz sürece işimiz zor

Görende yok gece gece uykum kaçtı yaw

keremi kesip ziyechi oynatmasa Nah şampiyon olurdun Ali Rıza Bey

Taraftar baskısıyla yaptı onuda!

geri kalanlara katılıyorum

abi kırk yılın başı bi düzgün transfer yaptılar onda da herifin bilek gitti ya bok yoluna
bu nası iş ya valla üzüntüden beyin kanaması geçireceğim
Belli ki bu yıl bizim senemiz değil. Şampiyon olursak şaşırırım asıl ben. Kara bulutlar peşimizi hiç bırakmadı bu yıl, bırakacak gibi de durmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt