Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.275
- 22.933
- 1.433
3 net ihtiyaç belirlenmiş zaten (orta saha, 10 numara, kanat), bunu güvenilir herkes söylediÖzellikle "LANG"'ın maçı var izleyeyim diyerek izlediğimi söyleyemem, denk geldiklerimde de "Vaaaaaay nasıl adammış" demedim, zaten toplasan 1 maçını görmüşümdür. Barış ve Yunus'un üstünde bir olayını göremedim. Genel olarak istatistiğine bakarak söyledim. Elle tutulur veridir bu. Youtube'u açıp Keita videolarını izlersen dünyanın en iyi oyuncusu vay bize nasıl gelmiş dersin ama öyle değil, saç baş yoldurduğu çok oldu
Ek yapayım, Afrikalı futbolcu da sevmem Avrupalı futbolcuları severim ama mevcut profilde bu takımın pas yönetimi yok, öncelik iyi bir 10 numara olmalı, sonra 8 numara eee bizde kaldı hak 2 adet U23?
buranın üçüne de kalburüstü adam arıyorlar
orta sahaya net oyuncu bulamadılar U23 alacaklar gibi görünüyor
diğer ikisi de opsiyonlu kiralık Lang ve Almada olacak gibiydi
şimdi ora Lang olmadı diye gidip orta sahaya düzgün birini almayacaklar. alabilseler zaten alırlardı
alıp alabilecekleri tek düzgün topçu vardı onla da anlaşmışlardı işte
o da maçın bitimine 10 saniye kala sakatlandı
. Barış ve Yunus'un üstünde bir olayını göremedim. Genel olarak istatistiğine bakarak söyledim. Elle tutulur veridir bu. Youtube'u açıp Keita videolarını izlersen dünyanın en iyi oyuncusu vay bize nasıl gelmiş dersin ama öyle değil, saç baş yoldurduğu çok oldu