Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sansa bala kazanirsak top 24 garanti belki de top 16 da olur..

Oluai o parayı eder.

+ Çok büyük potansiyel
+ çok düşük maaş
+ daha 19 yaşında
+ sende en az 4 sene oynar
+ 4-5 sene sonra hala 24 yaşında olacak satıp para da kazanırsın

Bugün sen almazsan yarın öbürsü gün 25-30 bandında gelip başka bir kulüp alacaktır zaten. Gözümüzün önünde müthiş bir wonderkid var

Asıl Fofana vs gibi hem yüksek bonservis hem yüksek maaştan uzak durulmalı.

Onyedika kötü topcu degil ama bizim aradigimiz oyuncu da degil

Tek yönlü bir oyuncu ne sut atar ne dribbling yapar

Pozisyon bilgisi ve ikili mücadele konusunda iyidir mesela ama Lemina genel olarak daha iyi bir oyuncu

Orta saha da güc kazanmak istiyorsak gelen oyuncu’nun lemina seviyesinde hatta daha iyisi olmasi gerekiyor

Oluai o parayı eder.

+ Çok büyük potansiyel
+ çok düşük maaş
+ daha 19 yaşında
+ sende en az 4 sene oynar
+ 4-5 sene sonra hala 24 yaşında olacak satıp para da kazanırsın

Asıl Fofana vs gibi hem yüksek bonservis hem yüksek maaştan uzak durulmalı.
Yaw nedim

Allah aşkına maç başı 2-3 top sürmesi dışında neyini gördün bu çocuğun o paraları edecek şu an

Defansı topsuz oyunu oyun kurması vs nasıl hepsi soru işareti şu an 10 maçlık topçu yaw

Ya tutarsa lafını ben dogru bulmuyorum sen istatistikleri iyi olan adami alıyorsun zaten ya tutar mi ki degil o o doğru bakis acisi bence

Yaw nedim

Allah aşkına maç başı 2-3 top sürmesi dışında neyini gördün bu çocuğun o paraları edecek şu an

Defansı topsuz oyunu oyun kurması vs nasıl hepsi soru işareti şu an 10 maçlık topçu yaw

İzlediğimde 19 yaşında bir çocuğun bu kadar olgun oynaması, Torreira gibi baskı yapabilmesi ve bu kadar iyi ikili mücadeleye girmesi şahsen beni etkiledi.

Dersen ki şu kulüpte keşfedilmemiş başka biri var ucuza onu alalım, tabii ki onu alalım. Ama yani olmayacak duaya amin demenin manası yok rtaş, yönetimden teknik heyetten böyle bir beklentim yok çünkü

İzlediğimde 19 yaşında bir çocuğun bu kadar olgun oynaması, Torreira gibi baskı yapabilmesi ve bu kadar iyi ikili mücadeleye girmesi şahsen beni etkiledi.

Dersen ki şu kulüpte keşfedilmemiş başka biri var ucuza onu alalım, tabii ki onu alalım. Ama yani olmayacak duaya amin demenin manası yok rtaş, yönetimden teknik heyetten böyle bir beklentim yok çünkü
Ben de beğeniyorum ama ham bence henüz. biraz stilinden dolayı direkt sivriliyor ama oyun aklı pozisyon bilgisi falan şu an soru işareti, rakipler önlem aldığında napacak vs

Sözün özü 30 falan büyük hata. Trabzonda olduğu için şüphem olmasa da almam orası ayrı dünyada topçu mu kalmadı

Yaz başında uğurcan içinde aynı şey oldu yok Avrupa’dan şu takım istiyor bu takım istiyor bir tane adam akıllı teklif gelmedi kaldı gittik biz 30lara aldık. Aynısı oulayi için de oldu transferin ilk günleri şu istiyor bu istiyor yine bir tık yok. Tamam iyi bir potansiyel olabilir ama bu çocuk 6 ayda kime karşı ne yaptı da 5ten 30a çıktı bonservisi? Bide 40-50lere çıkmış biz indirmeye çalışıyoruz. Bir yandan ligde kafasını kaldıran oyuncuyu almak mantıklı geliyor ama bu bonservislere de değil

Necati Ateş:“Bence 10 numara ihtiyacı yok Galatasaray'ın. Yunus bu işi zaten harika yapıyor. Muhteşem yaparken niye Yunus'un önüne bir oyuncu koymayı düşünüyor? Onun önüne oyuncu koymak istiyorsan minimum 20-30 milyon ödeyeceksin."

İşte Fatih hocamı bunlar bitirdi!!!!

Gol atamıyoruz golll
En iyi çözümlerden birisi duran top ve şut. Alın şu Hakan'i

Ben de beğeniyorum ama ham bence henüz biraz stilinden dolayı direkt sivriliyor ama oyun aklı pozisyon bilgisi falan şu an soru işareti, rakipler önlem aldığında napacak vs

Sözün özü 30 falan büyük hata (şu aşamada)

Sorun zaten yönetimimiz. Erden Timur bu transferi yapacak olsa güvendiğimiz için vardır bi bildiği deriz muhtemelen veya daha az eleştiririz

Bu arada Oluai Afcon’da da gördüğüm kadarıyla gayet iyi oynadı. Bir de şöyle bakmak lazım mevkisinde esasen olgun oyuncular hep prime dönemini yaşar çünkü ciddi tecrübe önemlidir. Buna rağmen bu performansı bana şu imajı veriyor, bu çocuk bi 5-6 sene sonra parmak ısırtır

2 yildir bilinen Nypan gibi bir wonderkid bile 15 milyona gitti City'ye.. 30-40 civari paralari ancak brezilyadan cikan yeni neymarlara istiyorlar ki onlarin da cogu zaten balon cikiyor..
Camawingayi hatirliyorum fransiz fransa liginde inanilmaz oynuyordu o bile 31 milyona gitti..
30 sapikca bir rakam Oulai icin belki ileride 50 de eder ama simdilik maximum 15-20 verilir

2 yildir bilinen Nypan gibi bir wonderkid bile 15 milyona gitti City'ye.. 30-40 civari paralari ancak brezilyadan cikan yeni neymarlara istiyorlar ki onlarin da cogu zaten balon cikiyor..
Camawingayi hatirliyorum fransiz fransa liginde inanilmaz oynuyordu o bile 31 milyona gitti..
30 sapikca bir rakam Oulai icin belki ileride 50 de eder ama simdilik maximum 15-20 verilir

Tabii ki. İşte burada da satıcı kulübün durumu, acil para ihtiyacı, oyuncunun sözleşmesinin bitimi ve ne zaman transfer ediyorsun vs hepsi önemli.

Sezon sonu 20 ise devre arası 25-30 eder mesela düz hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt