- 27 Haziran 2009
- 7.609
- 2.457
- 2.418
o zaman PSG'nin ocağı yansın ABVRuiz PSG ile yeni sozlesme yapacakmis

Onlar yüzünden saçma saçma adamlara para basacaklar. Gitti 40m yazık inşallah Burhan sallıyodur genelde sallıyor gerçi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman PSG'nin ocağı yansın ABVRuiz PSG ile yeni sozlesme yapacakmis

İki seçenekten biri mutlaka alınacaksa Oulayi 20m Euro'ya denk gelmiş oluyor. İlk seçenekte 15m Euro'yu çöpe atacaksam Oulayi'ye 35m fazla verdiğimde Oulayi'nin maliyeti 20m Euro oluyor aslında.35 e oulayi mi 15 e onyedika mi hangisini tercih edersin böyle bir durumda
Yaw nedimOluai o parayı eder.
+ Çok büyük potansiyel
+ çok düşük maaş
+ daha 19 yaşında
+ sende en az 4 sene oynar
+ 4-5 sene sonra hala 24 yaşında olacak satıp para da kazanırsın
Asıl Fofana vs gibi hem yüksek bonservis hem yüksek maaştan uzak durulmalı.
Kazanırsak ilk 16 kesin gibi birşey..Sansa bala kazanirsak top 24 garanti belki de top 16 da olur..
Yaw nedim
Allah aşkına maç başı 2-3 top sürmesi dışında neyini gördün bu çocuğun o paraları edecek şu an
Defansı topsuz oyunu oyun kurması vs nasıl hepsi soru işareti şu an 10 maçlık topçu yaw
3 puana top 16 ciddi ihtimal oluyor.Sansa bala kazanirsak top 24 garanti belki de top 16 da olur..
Ben de beğeniyorum ama ham bence henüz. biraz stilinden dolayı direkt sivriliyor ama oyun aklı pozisyon bilgisi falan şu an soru işareti, rakipler önlem aldığında napacak vsİzlediğimde 19 yaşında bir çocuğun bu kadar olgun oynaması, Torreira gibi baskı yapabilmesi ve bu kadar iyi ikili mücadeleye girmesi şahsen beni etkiledi.
Dersen ki şu kulüpte keşfedilmemiş başka biri var ucuza onu alalım, tabii ki onu alalım. Ama yani olmayacak duaya amin demenin manası yok rtaş, yönetimden teknik heyetten böyle bir beklentim yok çünkü
Necati Ateş:“Bence 10 numara ihtiyacı yok Galatasaray'ın. Yunus bu işi zaten harika yapıyor. Muhteşem yaparken niye Yunus'un önüne bir oyuncu koymayı düşünüyor? Onun önüne oyuncu koymak istiyorsan minimum 20-30 milyon ödeyeceksin."
Valla bi puan alalimda bi sekilde. Kaybedeceksek ise bi iki farkli olsun3 puana top 16 ciddi ihtimal oluyor.
Hic bir sey olmasa bile bu net motivasyon olmali.
Ben de beğeniyorum ama ham bence henüz biraz stilinden dolayı direkt sivriliyor ama oyun aklı pozisyon bilgisi falan şu an soru işareti, rakipler önlem aldığında napacak vs
Sözün özü 30 falan büyük hata (şu aşamada)
İzlediğimde 19 yaşında bir çocuğun bu kadar olgun oynaması, Torreira gibi baskı yapabilmesi ve bu kadar iyi ikili mücadeleye girmesi şahsen beni etkiledi.
Dersen ki şu kulüpte keşfedilmemiş başka biri var ucuza onu alalım, tabii ki onu alalım. Ama yani olmayacak duaya amin demenin manası yok rtaş, yönetimden teknik heyetten böyle bir beklentim yok çünkü
2 yildir bilinen Nypan gibi bir wonderkid bile 15 milyona gitti City'ye.. 30-40 civari paralari ancak brezilyadan cikan yeni neymarlara istiyorlar ki onlarin da cogu zaten balon cikiyor..
Camawingayi hatirliyorum fransiz fransa liginde inanilmaz oynuyordu o bile 31 milyona gitti..
30 sapikca bir rakam Oulai icin belki ileride 50 de eder ama simdilik maximum 15-20 verilir