- 18 Mayıs 2011
- 53.363
- 57.305
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya 30 milyon wonderkid olduğunu düşündüğün adama para verilirde , emin olmak lazım Oulai'den ne kadar eminiz, bize karşı oynadığı maçta gerçekten güzel oynadı ama sonraki denk geldiğim maçlarda meeh yani, 15+et dönere çözülür fazlası olmamalı.TR de satis yaparak bu paralari kazanan kulup var mi? Bi biz boeyi erden timur sayesinde 17 yerine 30 a sattik.
Bi fener arabistana 20 ye genco yolladi biseyler.
Trabzon İC TRANSFERLE bizden 60+ M euro kazanirsa...direkt yonetim dusmani kesilirim

Uy ahaOnurum Trabzon‘da Oulai‘nin telaffuzu ULAI
Olabilir mi?
Çok gerildim Nacim elim ayağım titriyor 30 milyona neler alırsın nelerModsun bir de ulan kulubumuze salak derken 2 kat utanman gerekir![]()
Onu diyorum bende.Ya 30 milyon wonderkid olduğunu düşündüğün adama para verilirde , emin olmak lazım Oulai'den ne kadar eminiz, bize karşı oynadığı maçta gerçekten güzel oynadı ama sonraki denk geldiğim maçlarda meeh yani, 15+et dönere çözülür fazlası olmamalı.
Zaten olmamış adama 30 verebiliyorsak, Hakan'ı çekelim, 1-2 birşeyler serpiştirelim.
Transfer medyaya yansıyında Ali Koç müdahale etmiş anlaşılan.Moretto: "Al Ittihad, Kante icin Fenerbahce' den yaklasik 15 milyon euro bonservis bedeli talep etti"
onyedika herhaldeAdemoğlu?
nasilsin canimGünaydın Memedim
Eger verirsek o parayi Hamsilerin kudurmasini düşünelim o biraz düsüruyor gerginligiÇok gerildim Nacim elim ayağım titriyor 30 milyona neler alırsın neler

Lang diye yayın yaptı. 70 numara aynı numara falan.onyedika herhalde
Bu salaklığı yapmayız umarım.tzon 50 istiyo
biz 30 veriyosak
40 a biter heralde
Sara satılacak bu transfer döneminde..oulaiyi almak için 2 tane apar topar u23e girmeyecek adam alacaklar
35 e oulayi mi 15 e onyedika mi hangisini tercih edersin böyle bir durumdaOnyedikayı çok bokladık alırsak ballondor kazanacak gibi