Nedim V. Duran
10 Numara!
oulai'ye 40 verirsek nöbetin geleceği halTrabzon Oulai'yi bugün 30 milyon versen de satmaz. Bizimkilerin son gün kapıya dayanmasını bekleyip 40 milyona satabileceklerini biliyorlar çünkü.
oulai'ye 40 verirsek nöbetin geleceği halTrabzon Oulai'yi bugün 30 milyon versen de satmaz. Bizimkilerin son gün kapıya dayanmasını bekleyip 40 milyona satabileceklerini biliyorlar çünkü.
Sakatlık sorunu olan bi çocuğu bu paraya direkt postalarım. İnş vermezler 30 ne yabizim 30a ok olmamız mı 30a trabzonun satmaması mı daha büyük mallık acaba
Buldular paralı kerizi söğüşlüyorlar, tavuk dönerde ısmarlarız üzerine mis.Trabzon Oulai'yi bugün 30 milyon versen de satmaz. Bizimkilerin son gün kapıya dayanmasını bekleyip 40 milyona satabileceklerini biliyorlar çünkü.
Olma ihtimalini cok dusuk goruyorum. Uygun paraya genc adami athletico neden satsinBurhan Can Terzi: "Thiago Almada olmazsa alternatifi Lazar Samardzic olabilir."
tam bunu yazacaktım, Fabian Ruiz ile başladık nerelere geldikAlternatifler çok komik yalnız tam okan stili messi olmuyorsa ömer bayram olsun, adamda mevki oyun tarzı denen kavramlar yokki 11 tane oyuncu görüyor sadece bakınca.
Donnaruma ile başladık Uğurcan ile bitirdik 
Genduziyi sattiktan sonra niye oynattilar bay analiz kaya?noa lang işi de kolpa çıktı adamlar kadroda düşünmediği oyuncuyu niye oynatsın
Yerine baskasini istiyorlar PSG'deki Koreliyi.Olma ihtimalini cok dusuk goruyorum. Uygun paraya genc adami athletico neden satsin
Kiralanabilir belki ama uygun paraya bonservis verecegini hic sanmiyorum
Bu ne? Elma olmazsa armut gibi . Sizin yapacaginiz transfer planlamasina indireyim
Elit parasina trabzon beslemece...tam bunu yazacaktım, Fabian Ruiz ile başladık nerelere geldikDonnaruma ile başladık Uğurcan ile bitirdik
![]()
noa lang ile conte arasında sorun var diyolardı ondan dolayı oynamasını garip buldum demek ki yokmuşGenduziyi sattiktan sonra niye oynattilar bay analiz kaya?
Iyi durumu
Tmm iste, uygun bir meblagdan bahsetmeyecegimiz asikar.Yerine baskasini istiyorlar PSG'deki Koreliyi.
Lazio'nun durumu sıkıntılı. Birde Lang'ı bu sene almadı mı Napoli? Esas düşündüren aldığını niye satıyor daha verim almaya başlamadan.Genduziyi sattiktan sonra niye oynattilar bay analiz kaya?