Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon Oulai'yi bugün 30 milyon versen de satmaz. Bizimkilerin son gün kapıya dayanmasını bekleyip 40 milyona satabileceklerini biliyorlar çünkü.
oulai'ye 40 verirsek nöbetin geleceği hal

6761.jpg

Bu ne? Elma olmazsa armut gibi . Sizin yapacaginiz transfer planlamasina indireyim

Burhan Can Terzi: "Thiago Almada olmazsa alternatifi Lazar Samardzic olabilir."

ulayi de 1.72 ymis

almada lang toreyra

bi de ulayi olursa bu ne bicim is deriz yani bi noktada

Lang'ın sakatlığı ciddi değil tamam ama o sakatlığı defalarca yaşamış biri olarak dış yan bağlarda en iyi ihtimal zedelenme var bu da 3 hafta demek. Mart'ta başlayacak adama 5-6 milyon dökmek mantıklı mı aslında soru bu.

Burhan Can Terzi: "Thiago Almada olmazsa alternatifi Lazar Samardzic olabilir."
Olma ihtimalini cok dusuk goruyorum. Uygun paraya genc adami athletico neden satsin

Kiralanabilir belki ama uygun paraya bonservis verecegini hic sanmiyorum

Alternatifler çok komik yalnız tam okan stili messi olmuyorsa ömer bayram olsun, adamda mevki oyun tarzı denen kavramlar yokki 11 tane oyuncu görüyor sadece bakınca.
tam bunu yazacaktım, Fabian Ruiz ile başladık nerelere geldik :asd: Donnaruma ile başladık Uğurcan ile bitirdik :asd:

Bu ne? Elma olmazsa armut gibi . Sizin yapacaginiz transfer planlamasina indireyim

2 yabancı hakkımız var lang ve almada alırsak u 23 hakkımız kalıyor
almadayı alamazlarsa orta sahaya yabancı birini alıp on numaraya u 23 düşünecekler. Elma armut değil yabancı sayısı meselesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt