Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.744
- 40.492
- 3.413
Sorun var gibinoa lang ile conte arasında sorun var diyolardı ondan dolayı oynamasını garip buldum demek ki yokmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun var gibinoa lang ile conte arasında sorun var diyolardı ondan dolayı oynamasını garip buldum demek ki yokmuş
Conte ile arasi limoniLazio'nun durumu sıkıntılı. Birde Lang'ı bu sene almadı mı Napoli? Esas düşündüren aldığını niye satıyor daha verim almaya başlamadan.
buraya göre tabii magassa,keita zaten direkt savunmanın önünde tutucu olarak bırakabileceğin , geriyi direkt süpürecek adamlar onun dışında ben önemli olan nokta olarak progressive pass'a biraz daha önem veriyorum çünkü o rakip baskısında yada yerleşiminde pozisyona girmemiz açısından bence biraz daha önemli olacak lig için.Bunda da belki Agoume diğerlerine göre daha öndedir diye düşündüm aslında bizim şuandaki osler çünkü ileride haraket de olsa , genelde sağa sola geriye pas atmayı tercih ediyorlar,bek,savunma arkasına falan pek düşünmüyorlar düşünseler bile zaten saçma sapan paslar oluyor son zamanlarda işte bir tek Lemina antalya maçında icardi'ye denedi.Mesela Ligue 2'de oynayan o Zabi hem iyi defans yapıp hem bu işi de yapıyor gibi gözüküyor sadece videodan izledim ama tabii bilemiyorum.@İskender Nikolov
Mandela Keita is a Belgian midfielder currently playing for Parma and is known for his physical presence and versatility, with a growing role in Serie A after his move from the Belgian league. He is a dynamic player with a strong work ethic, although his statistics (goals/assists) are still modest, suggesting a strong defensive and controlling role.
Ekli dosyayı görüntüle 312279
Ngalayel Mukau's analysis (2025/2026) shows a versatile midfielder with good passing (approx. 84% accuracy), effective in dribbling (132 successful), but with a higher ball loss percentage per game (18.08%).
Ekli dosyayı görüntüle 312280
Soungoutou Magassa is known for his technical skill, comfort under pressure, and ability to advance the ball, with strengths in passing and dribbling; He is a versatile talent who can play at center back or deep midfielder, and recently became a key player at West Ham United following a move from AS Monaco in 2025. His analysis highlights his progressive passing, physical strength, assertiveness and growing impact, despite sometimes holding the ball for too long in his own zone.
Ekli dosyayı görüntüle 312281
Lucien Agoumé is a versatile, complete midfielder (mainly defensive), known for his strong ball possession, defensive acumen (interceptions, ball recoveries) and ability to start the attack with progressive passing, although his shooting power and tackling strength are sometimes below par, and he is a player with growth potential in creativity and finishing. Combining creativity with defensive discipline, he is a key part of Sevilla, due to his potential as a 'shield' for the defense and quick transition from midfield.
Ekli dosyayı görüntüle 312282
Onurum Trabzon‘da Oulai‘nin telaffuzu ULAIAlmada Lang
Magassa ve x u23
Zaten ara dönemde elit almak çok mümkün değil, hocası ile dövüşecek birşey olacak ancak öyle ama TS'yi acayip acayip besliyoruz bu saçma, adamlara 1 osimhen parası bırakıyoruz resmen bu gidişle.Elit parasina trabzon beslemece...
Cok rahatsizim iki transferle trabzona 60+ kazandirmis olursak.
Modsun bir de ulan kulubumuze salak derken 2 kat utanman gerekirSalak GS

Lang'ın potansiyelinde bir adamı 25'e bulabilmekten emin değilim, başarılı olan bir Lang her türlü kalır takımda. Maliyetten dolayı kalmazsa sana katkı vermiş olur.Söyle bakalım;
Geldi ve başarılı olmadı 5 miyon zarardayız, Napoli 5 milyon karda
Geldi ve başarılı oldu kiralama ücreti ve 25 milyon konusuluyor, ne kadar başarılı da olsa o paraya zaten daha genç alternatifler yaza bulunur. Alırsak napoli oynatmadıgı adamı karla satacak, almazsak parlamış oyuncusunu ya başkasına satacak ya da kendi kullanacak. Sampiyon yapmadıgı sürece basarısının da bir anlamı yok.
Ayrıca parladı ve biz almak istedik de adam kalacak mı? Kalmazsa bir gedson fernandes vakası daha olacak.
Bu durumlarda Napoli hep karlı, biz en iyi ihtimalle zararsız cıkabiliriz.
Buna da başarılı transfer denmez.
Durumu net ortada kabul etmek lazım. Transfer yapamıyorlar ve su an oratada herkese onerilen oyunculara gidip sanslarını deniyorlar. Karsılarında bizimkileri gören de sıfır toleransla ne isterse dayatıyor.
Sorun var gibi
Sakat oyuncu, tam bizim yönetimin sevdiği transfer.Bunlar her şeyi yapmış olmak için yapıyor, lang sezonu bile kapatsa alırlar
TR de satis yaparak bu paralari kazanan kulup var mi? Bi biz boeyi erden timur sayesinde 17 yerine 30 a sattik.Zaten ara dönemde elit almak çok mümkün değil, hocası ile dövüşecek birşey olacak ancak öyle ama TS'yi acayip acayip besliyoruz bu saçma, adamlara 1 osimhen parası bırakıyoruz resmen bu gidişle.
Conte'nin arası limoni olmadığı adam yok galiba, hanımı ile kavga edip edip oyunculara patlıyorConte ile arasi limoni

Detaylı bir sağlık kontrolü ve MR sonuçlarını beklemek lazım Lang ve Napoli ile resmi imza atılmadan tabi eğer henüz atılmamışsaEkli dosyayı görüntüle 312283
Buchiye gore transferle alakasi yokmus kadroda olmamasiOnyedika dün kadroya alınmamış. Canımız sıkıldı.