Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yayın açtı Lang transferi için paylaşmış 70 numara diye
Etkileşim için yapmayacakları çakallık yok. Lang için bir iş var paylaşımı ne alaka diye sorarlar. İsmi çıkalı 5 gün oldu zaten.

Yaz döneminde iyiydi diye iki övdük klasik bct oldu yine.

Schjelderup için 8m + 3m teklif yapmış Brugge
Benfica 15m istiyomuş total paket
12m'ye biter deniyor

Araya girmeyen şerefsizdir
Alın getirin şu adamı
U23 + makul fiyat
Sol kanat degil mi bu cocuk? Lang aliniyor zaten onu daha ne yapacagiz?

Bu arada Avrupa'da üç değişiklik hakkımız var. Berkan, Yusuf ve Metehan çıkarsa iki yabancı, bir altyapıdan yetişmiş oyuncu ekleyebiliyoruz. 3 yabancı eklemek için Ahmed'in de çıkması gerekiyor. Yani Avrupa A listemiz en fazla 23 kişi olacak.

Ümit Akdağ'ın statüsü nasıl oluyor? Romanya doğumlu ama Türk pasaportu var.

Perşembe gelir herhalde. Kaç gündür bitiyor transfer zaten CL maçından sonra gelir deniyordu ama ligde Juve maçları var o maçı da oynasın demezler umarım. Hala orta saha için net bir haber çıkmaması ise kötü. Ayrıca Almada'nın olmayacağını düşünüyorum ben.

Ümit Akdağ'ın statüsü nasıl oluyor? Romanya doğumlu ama Türk pasaportu var.
Hem UEFA hem Türkiye nezdinde yerli şu an

15-21 yaş arası en az 3 seneyi Türkiye'de geçiren herkes yerli sayılıyor UEFA nezdinde. Çocukken geldiği için Ümit de bu statüde

Türk milli takımını seçme şansı olduğu için Süper Lig'de de yerli sayılıyor. Eğer gidip Romanya A milli takımıyla 3 maça çıkarsa (ya da 2 maç mıydı emin değilim) yabancı sayılır TFF nezdinde. UEFA nezdinde yerli sayılmaya devam eder

Çok avantajlı durumda çünkü İspanya, İtalya vs. AB vatandaşı olmayanlara kısıtlama olan liglere de rahatlıkla gider

Maestro ve Ümit’i biz niye almıyoruz anlamıyorum senin yedek kulüben yok git al şu iki adamı yedek kalasalar bile sorun çıkarmazlar
Kaan gireceğine Maestro girer
Stoper’de zaten adamın yok

İyi yerlilerimiz var ama daha iyi olmalılar
Kafasını çıkaran her potansiyelli yerlinin üzerine atlamalıyız
ÜMİT AKDAĞ ben topçuyum diyor gidin alın şu herifi Fb'ye kaptırmayın

Lang gelecekse gelsin artık yönetim baya iyi oyalıyor bizi ne yapıp ne edip 28’ini getirecekler sonunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt