Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gel de çıldırma

Adil Demirbağların vs. peşinden koşturtan adam neden Ümit Akdağ için ortalığı velveleye vermiyor

Yerli GS hocasıysan bir ağarlığın olur her yerli topçu ilk seni arar hocam şurdan teklif var gideyim mi diye

Ümit Akdağ'ı alırlarsa 4 sene üst üste şampiyon olurlar o kadar net konuşuyorum

Maestro defansif yani olan bir adam mi bize ne lazim bu mu bence değil. Hadi diyelim bu tarz da alacagiz biz niye almıyoruz ekibimiz listemiz niye yok

Bu arada Avrupa'da üç değişiklik hakkımız var. Berkan, Yusuf ve Metehan çıkarsa iki yabancı, bir altyapıdan yetişmiş oyuncu ekleyebiliyoruz. 3 yabancı eklemek için Ahmed'in de çıkması gerekiyor. Yani Avrupa A listemiz en fazla 23 kişi olacak.

Hayır. Sezon başında Yabancı sayısı anlamında bir kişi eksik bildirdik. 16 yabancı sayılan oyuncu vardı listede. Metehan Baltacı çıktı diye illaki altyapı eklemesi yapmamız gerekmiyor. Listeden çıkacak olan Berkan Yusuf da bu listedeydi.

Lucescu Ümit Akdağ' ı Romanya' yı seçmesi için ikna etmeye çalışıyor. Onun istediği oyuncu boş çıkmaz ki FB maçında gayet iyiydi.

Ümit Akdağ bize gelmiyosa Romanya'yı seçsin
Gerçi her türlü U23 kontenjanı da yakarsın ki bu herif için

Maestro için 10 isteye ümit için de aynısını ister. Devre arası anadoludan hele Alanya gibi bir takımdan oyuncu almak zor ve maliyetlidir. Biz berkanı bile 4 küsüre aldık kaç ene önce

Hasan Çavuşoğlu bize 2 kat fiyat biçerdi bu arada bakalım Fb sine kaça satacak topçularını

Yerli havuzundan işe yarayacak hiçbir oyuncu fenere kaptırılmamalı.

Bu kadar pasif olup rakibin güçlenmesine müsaade etmenin bir manası yok.

Kim bu selimmgs güvenilir mi? Birisi Almada sanırım ama diğeri için hiç net isim yok ve u23 olmalı şu an bakıldığında lakin bana hala 10 no'ya Almada değil de Samardzic olacak gibi hissediyorum u23'e uyduğu için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt