Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.275
- 22.933
- 1.433
Keita Çükümeka Mukau oy oy oyy akıyor maeşallaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alajbegovicalmada samardzic'ten çok daha iyi topçu bana kalırsa. samardzic'in tek artısı u23 sayılması. hem oyun zekası hem galatasaray'ın baskılı oyun sistemine uyumu hem skor katkısı göz önüne alınırsa almada vurur geçer.
bana kalırsa bu işin doğrusu kanada noa lang değil u23 bir oyuncu almaktır. hep derim belki diğer mevkilerde belli bir seviyede yaş ve deneyim önemlidir ama kanadın yaşı olmaz. noa lang ve almada yaptığımız takdirde orta saha gibi daha kritik bir mevkide elimizdeki opsiyonları u23'le sınırlandırmak zorunda kalırız. yine u23 bulursak alalım tabi ama seçenekleri daraltmamak şu noktada daha önemli.
Yarısına gerek yok Denizim senin kadar planlı olsalar yeterdiŞurada yazan konusan taraftarın yarısı kadar yonetimde planlama.olsun hem daha az para harcanir hem de en az bittiğinde gelecek kadar adam gelmiş olur
Peki Almada?vatani görevimi yaptım ve atletico alaves maçının tekrarını izledim almada'nın oyundan çıktığı 62.dk'ya kadar. pablo barrios bizde olsa hayat çok güzel olurmuş
planı menajerlerle yapıyoz zaten
plan plandır
sacha tavolieri haberi
Türkiye milli takımını seçme imkanı olduğu sürece yerli sayılıyor. 21 yaşla ilgili bi durum yok
Şu an istese Türkiye istese Romanya seçer dolayısıyla yerli. Romanya'yı seçtiği anda yerli sayılmıyor
Can Armando da mesela ister Almanya ister Arjantin ister Türkiye seçer. Henüz netleşmediği için yerli olacak
Oyuncu it oğlu it kontenjanından devam eder ağabeyDiyelim TR milli takımı oyuncuyu milli takıma çağırdı. Bu da çıktı "daha karar vermedim" dedi gitmedi milli takıma ama diğer milli takımlara da aynı şeyi söyledi. Ne olur?
Oyuncuyu GS aldıysa yabancı FB aldıysa yerli sayılır bunu bilmemek ayıp üstadDiyelim TR milli takımı oyuncuyu milli takıma çağırdı. Bu da çıktı "daha karar vermedim" dedi gitmedi milli takıma ama diğer milli takımlara da aynı şeyi söyledi. Ne olur?
Trabzon tier1 muhabiri.
Bu nasi teklif lan
Bizim muhabirlerin inandırıcılık seviyesi
Trabzon tier1 muhabiri.
Bu nasi teklif lan