Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bitmeye en yakın isim şuan daha gerisinden haber yok3 ay top oynayacak diye 1 aydır bastırıyoruz yani.
Ara transfer dönemi vakit de en az nakit kadar önemli.
Biz herifi kiralayıp oynatana kadar ligin 3. maçı geçecek.
Cin gibisin valla.Championship Manager oynarken transfer döneminde para bitince başka bir menajer daha ekleyerek kendimdeki futbolcuları fahiş paralara transfer edip istifa ederdim, bu da şuan neden aklıma geldiyse..
Okan hoca Topçular kusmesin diye çok taviz veriyor diyordunasensio ve talisca okanın elinde olsa birini kesin küstürürdü
ama işte başlarında hoca olunca ikisi 20 gol 20 asistle oynuyorlar!
herşey Galatasarayımız için olduğunda günah değil renktaş ben mesala şuan bakıyorum febe benden topçu istiyor kullanmadığım kaliteli topçuları editör ile Galatasarayıma yolluyorum bugün zubimendiyi Galatasarayıma yolladım mesalaChampionship Manager oynarken transfer döneminde para bitince başka bir menajer daha ekleyerek kendimdeki futbolcuları fahiş paralara transfer edip istifa ederdim, bu da şuan neden aklıma geldiyse..
Trabzon tier1 muhabiri.
Bu nasi teklif lan
Dönem sonu bunu bile görebilir miyiz muamma. Ama kötüsü bu olmalı hatta artı yerli olarak ümit eklenmeliTiti
Oulai
Almada
Lang
Bu muyuz
Bunlar ne bicim topcu ismi yaw? Yok mu soyle Schaeffer, Wilson, Ederson, Uche falan?Titi
Oulai
Almada
Lang
Bu muyuz
30u vermiş miyizBize oula'yi satmayan trabzonspor'a teşekkür etmemiz gerekiyor.
Yok hani ne yaptı da 30 milyon veriyoruz