Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbiden sıktı bu transfer işi yalnız. Acemiliği geçti takımı sabote etmeye gidiyor işte.

13 topçuyla ŞL+Lig mücadelesi vermeye çalışıyor takım.

9 puanlı Gümrük bile zorluk çıkartır bu takıma. Oyuncular zaten ŞL haftaları ligi görmezden geliyor.
Aynen öyle sabote ediyorlar artık

Sol taraf islemeyince sanede istedigini yapamiyor ama mücadelesi her türlü iyi. Sol kanat geldimi sanede rahatlar.
Sane müthiş adam ya ben Bayern’de bile bu adamın bu kadar canla başla mücadele ettiğini görmedim takımı fena sahiplenmiş bu adamın karşısına lookman gibi yanınada elit seviye 10 numara koysak bambaşka şeyler izletecek

Bu arada kolay şartlı yani mesela 5 maç oynarsa almak zorundasın tarzı bir Lang transferine karşıyım bonservisi için de 27-30'lar konuşuluyorken. eğer böyle bir durum varsa Lang'ı almak yerine gidip zorunlu satın alma ile 5 kiralık+ 20-23 zorunlu satın alma ile Matias Pardo'yu almak hem oyuncunun oyun stili hem yaşı vb. ile çok daha iyi transfer olacaktır. Kulübü de bu tarz bir teklifi kabul eder bence zira son maçlarda bazen kadroya alınmıyor falan bir sorun olabilir orada.

Okan Buruk: "Bu tarz maçlar Lemina gibi oyuncular için önemli oluyor. Rakibi karşılamak için. Torreira ile birlikte topa sahip oldular performanslarından memnunum."

ISTE KEITA'YI ALDIR, ya da soyle Magassa'i istiyorum de.

Okan Buruk: "Bu tarz maçlar Lemina gibi oyuncular için önemli oluyor. Rakibi karşılamak için. Torreira ile birlikte topa sahip oldular performanslarından memnunum."

ISTE KEITA'YI ALDIR, ya da soyle Magassa'i istiyorum de.
ne keitası magassası adminim 12 kişi mi oynayacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt