Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.720
- 73.241
- 5.188
Lig şampiyonluğu isteniyorsa okan kovulmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He langi aldik da daha iyisi kaldi. Hayal dunyasindan cikin artikAlsın fulham bize daha iyisi lazım
SS alındı.mal oçocukları
Sol taraf islemeyince sanede istedigini yapamiyor ama mücadelesi her türlü iyi. Sol kanat geldimi sanede rahatlar.Barış yerine lookman olsa sağlı sollu saneyle parçalamıştık resmen
Maestroyu Kante ile kıyaslayan üyenin adını söyle de bloklayayım.Maestro Etobo'dur kante ile kıyaslamak ilginç.
Demekki 9+2 teklif etmişiz.10+2 ye cekiyorduk johna göre
Aynen öyle sabote ediyorlar artıkHarbiden sıktı bu transfer işi yalnız. Acemiliği geçti takımı sabote etmeye gidiyor işte.
13 topçuyla ŞL+Lig mücadelesi vermeye çalışıyor takım.
9 puanlı Gümrük bile zorluk çıkartır bu takıma. Oyuncular zaten ŞL haftaları ligi görmezden geliyor.
Şımarıklıkonyedikaya niye millet burun kıvırıyor bir şey mi kaçırdık
Sane müthiş adam ya ben Bayern’de bile bu adamın bu kadar canla başla mücadele ettiğini görmedim takımı fena sahiplenmiş bu adamın karşısına lookman gibi yanınada elit seviye 10 numara koysak bambaşka şeyler izletecekSol taraf islemeyince sanede istedigini yapamiyor ama mücadelesi her türlü iyi. Sol kanat geldimi sanede rahatlar.
Olmuyor 2 tane u23 2 tane normal şansımız var sanırımlang
lookman
onyedika
U23 os
oluyomu böyle
Yedekten adam yok renktaşAfconda izledigim 17k pek birsey katmazdi takima
Nolang
lookman
onyedika
U23 os
oluyomu böyle
ne keitası magassası adminim 12 kişi mi oynayacağızOkan Buruk: "Bu tarz maçlar Lemina gibi oyuncular için önemli oluyor. Rakibi karşılamak için. Torreira ile birlikte topa sahip oldular performanslarından memnunum."
ISTE KEITA'YI ALDIR, ya da soyle Magassa'i istiyorum de.
ozaman onyedika iptalOlmuyor 2 tane u23 2 tane normal şansımız var sanırım
Napoli ve GSBiz lookman istiyoruz başından beri bunlarda bize lang çakıp lokmanı almak istiyor net