Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekniği iyi belli
Dikine oynuyor
Mücadeleden kaçmıyor

Ee daha ne
Gelsin hemen
Uzun vade için demiyom ama kısa vade olarak iyi çözüm
Hem Lang hem Almada
Zaten ten uyumu olursa kadroya da katarsın yaşları da güzel

Beğenmiştir bence bugün Cimbom'u
Gelmek istiyodur
Bizde almada gibi basit oynicak 1 kişi falan anca var. Almada istenmiyor yerine alacaklar ekoti cikoti diye topçu

Tekniği iyi belli
Dikine oynuyor
Mücadeleden kaçmıyor

Ee daha ne
Gelsin hemen
Uzun vade için demiyom ama kısa vade olarak iyi çözüm
Hem Lang hem Almada
Zaten ten uyumu olursa kadroya da katarsın yaşları da güzel

Beğenmiştir bence bugün Cimbom'u
Gelmek istiyodur
Abi ben skorer 10 istiyorum

Ya noluyo bu güzelim foruma niye cökük 3 gündür

Bu lang 10 oynuyor mu
Olm ayni soruyu sirayla ne sorup duruyonuz yav az onceki sayfada cevapladim ya.

Oynar ama 10 numara degil ki yani niye bunu soruyorsunuz? Cocuk topu ayagina alip calim atmaya gidiyor. Nerede en kolay calim atarsin? Kanatta cunku orada beki gecmeye calisirsin, arka bolgede bosluk kovalirsin, iceriye dogru drippling yapip pozisyon yaratmaya calisirsin falan. Merkezde bu kadar bosluk olmaz yani en iyi ozelligi olan calim yapma islerine de fazla giremez.

Umarim ozetleyebilmisimdir.

Oynar ama 10 numara degil ki yani niye bunu soruyorsunuz? Cocuk topu ayagina alip calim atmaya gidiyor. Nerede en kolay calim atarsin? Kanatta cunku orada beki gecmeye calisirsin, arka bolgede bosluk kovalirsin. Merkezde bu kadar bosluk olmaz yani en iyi ozelligi olan calim yapma islerine de fazla giremez.

Bir de niye adamı kendi yerinde oynatmıyoruz, habire o şunu oynar mı vs.
Oynayamaz kardeşim oynayamaz

messi hariç merkezde sırtı dönük top alıp dribblingle delebilen topçu görmedim

Okan Buruk: "Genç oyuncular buluyoruz ama oyuncuların da ilk hedefleri Premier Lig oluyor. Genel olarak oyuncular, yaş sınırı düşük oyuncular Türkiye'yi kariyer düşüşü olarak görebiliyorlar. Şampiyonlar Ligi önemli bir etken, bu bize yardımcı oluyor tabii ki."

Yahu Allah aşkına şu zihniyeti değiştirelim. Hala daha yedeğe oyuncu lazım yedek oyuncu alalım diyenler var. İlk onbir seviyesinde iki kanat oyuncu alacaksın. İyi performans veren oynayacak, performans veremeyen Sane Barış ya da Yunus’tan 11 seviyesinde iki yedeğin olacak. Aynı şekilde 11 seviyesinde iki orta saha alacaksın. İlkay, Tor, Lemina’dan ikisi yedekte kalacak ve iki 11 seviyesinde daha yedeğimiz olacak. Stoper, bek mevki farketmeksizin transfer anlayışımız böyle olmalı. Ki zaten Osimhen dışında her mevki için uygulanabilir.

Almada için bize uymaz bence yetenekli ama bize orta sahada aynı zamanda fizik olarakta sağlam isimler lazım. Samardzic daha iyi olur orada hem u23.

Oynar ama 10 numara degil ki yani niye bunu soruyorsunuz? Cocuk topu ayagina alip calim atmaya gidiyor. Nerede en kolay calim atarsin? Kanatta cunku orada beki gecmeye calisirsin, arka bolgede bosluk kovalirsin, iceriye dogru drippling yapip pozisyon yaratmaya calisirsin falan. Merkezde bu kadar bosluk olmaz yani en iyi ozelligi olan calim yapma islerine de fazla giremez.

Lang lookman demişsin ondan sordum yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt