Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani nerde elit futbolcular maç sonucu kötü olunca mı ortaya çıkıyolar yoksa

Futbolcular Türkiye'yi düşüş olarak görebilir de bunu niye CL gibi bir organizasyonda basın toplantısında açıklarsın
Açıklamayı izlemedim işin doğrusu. Ama doğruysa bu tarz açıklamalar hoş değil bana göre
e kankisi de oyuncular gsye gelmek için can atıyor bizi arıyolar hergün telefonlarımız susmuyor diyordu demek ki ya kankisi yalan söylüyor ya da kıymetli hocamız

Bugün itibari ile Toreira 8 olabilir fikri tamamen aklımdan çıktı artık Toreira kesinlikle 8 olmaz . O noktada başka meziyetler de lazım sadece baskı yetmiyor ki baskı da yapamadı bugün. Toreira son 3/4 maçtır iyi değil bizdeki süresi dolmuş bile olabilir. Bize net 8 lazım kesin kanaatim.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mevcut kadroda cek sarayi leminanin yanina 8 olarak. Önüne yunusu koy. Daha sonra 10 8 ve 6 no al. Ama torreirayi kesemiyor iste.

OB döneminde Gs karşısında izlediğim en iyi takımdı Atletico. Tam anlamıyla makine vardı karşımızda. Ne Liverpool ne Bayern ne de diğerleri böyle darladı bizi.
Çok iyi takım gerçekten ama tempoları yok hızlı değiller zaten oynadıkları futbol aşırı tempolu şekilde oynanamaz . Tempolu bir takım olsa işimiz zor olurdu bugün.

Dışarıdan transfer yapamadıkları yapsalar bile çok para verdikleri için bence de olabilir. Oulai de olabilir uygun bi ücrete, Ümit zaten kesinlikle kaçırılmamalı.

Sence “uygun” ücrete bırakırlar mı bu adamları? Yolacak kaz arıyorlar o kaz da her seferinde biz oluyoruz ne hikmetse.

Okan Buruk: "Genç oyuncular buluyoruz ama oyuncuların da ilk hedefleri Premier Lig oluyor. Genel olarak oyuncular, yaş sınırı düşük oyuncular Türkiye'yi kariyer düşüşü olarak görebiliyorlar. Şampiyonlar Ligi önemli bir etken, bu bize yardımcı oluyor tabii ki."
Tamam. okan icin diyorum alper hocam yanlis anlasilmasin

kavukcuyu derhal kovup tüm yetki gardiye verilmeli transfer başına da cebine 1 m euro koyulmalı

Ulan şark kurnazları... Plansızlığınız, iş bilmezliğiniz, vasatlığınız...
CL'den elenen takımları bekliyorlar.
Oyuncular CL yoluyla iknaya çalışıp kulüpleri de kiralığa bağlayacaklar güya.
Tek zeki sizsiniz
Bu da tam bir sacmalik. 1 eleme turu icin mi gelecekmis oyuncular?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt