Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen’in aidiyet iyi de açıklama yanlış. Sen bunları ikna ediyorum diyince kendi takım arkadaşlarına da bunlar sizden iyi siz kötüsünüz mesajı vermiş oluyorsun aynı mevkideki.

Sonra BAY ya da Torreira , Yunus falan yarın sana niye surat yapmasın mesela? Ronaldo falan değilse getireceğin adam bu açıklamalara girmemek lazım.

Sara şimdi maçtan sonra santrafora Gabriel Jesus’u ikna etmeye çalışıyorum dese kendisi tutulmayacak mıydı?

Bu bir gelir değil ya 2 maç yapıyorsun 1 m euro alıyorsun

Grupta 2 maçta 2 beraberliğe 2 kazanıyorsun zaten.

16 playoffuna kalmanın maddi bir getirisi yok yani.

16ya kalınca falan anca 50 m euroya ulaşabiliyoruz.

Gecen biri tablo paylasmisti Twitter'da tahmini olarak simdiye dek 35-40 milyon euro kazandigimizi yaziyordu, totalde yani iste katilim parasi katsayi parasi, basari odulu falan.

Bidaki turu da gecersek dedigin gibi bu rakam 45-50 falan olabilir.

Usta şu an toplam kaç aldık? Kat sayı vs. dahil benim kafa basmıyor onları hesaplamaya.

Ahlatcı baya baya kulube girmeye başladı
dursun yönetimine girer bunlar

gizli sponsorumuz ahlatcı olabilir

Hocam o seviyede eğer gerçekten iyi olduğuna kanaat getirilmişse Oulai için 25 + Ahmet bence uygun ücret. Dışardan bu fiyata kimi alacaksın . Ederson diyorlar alamazsın 40'a 50 ancak belki. Diğer adaylar da aynı şekilde ki hoca da söyledi iyi genç oyuncuların ilk tercihi de olmuyorsun. Singo için bile 5 milyon verdin ancak ikna edebildin düşün yani...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adam 4 ayda ne yaptı da 25m€+Ahmet değerine ulaştı? İyi misiniz yav siz?

Uğurcan çok iyi kaleci, ama 30 etmeyeceği gerçeğini değiştirmez. 30 verip de dünyada alamayacağın 10 tane kaleci yoktur. O parayı veriyorsam 10 yıl beni götürecek birini almam lazımdı, Muslera'nın geldiği yaşlarda yani. Uğurcan Nisan'da 30 yaşında olacak. Daha kaç yıl üst düzey performans verecek göreceğiz. Her kaleci 34-35'e kadar prime kalamıyor.
Millet nasil aliyor sonra satıyor onlar gibi alabiliriz bence o güveni bakis abimizin değiştiğini verelim yeter ki bence

Lemina > Onyedika

gidin genc birini bulun os icin illa toth gibi göz önünde biri olmasi lazim degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt