Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem play-off oynayacağız hemde ligde 2. devre çok zor deplasmanlar var bence Onyedika hamlesi iş yapar. Lemina 3 günde 1 maçta zorlanıyor Onyedika onu gayet iyi şekilde dinlendirir ayrıca Lemina stoperde kullanılabilir böylece.

17Kyı almışız ya yarın haberler düser

Transfer falan tabi sart da bugun Sara'nin oyunu beni heyecanlandirdi..Fiziksel olarak daha diriydi biraz da zayiflamis aldigi her topu dogru kullandi 3 tane dikine muazzam atak baslatti.. Su herif toparlasa yeni transfer gibi olur Yunus- Sara farki gece gunduz gibiydi desek yeridir .. Zaten o girdikten sonra oyun olarak biz ustunlugu ele aldik hoca baris yerine ereni cikarsa belki golu de bulurduk

10-12 bandında Onyedika'ya razıyım
No Lang'a razıyım
Bugün izlediğim Almada'yı beğenmemiş olmama rağmen kiralık ona da razıyım (zaten göndermiyorlarmış)

Bence artık siz de razı olun yoksa kimse gelmeyecek gibi

Yeni oyuncular playoff maçlarında nasıl oynayamıyor yav bu kuralı getiren deyyus kim?

Valla gayet iyiyim oyuncuyu da baya izledim. Oyuncu hakkında United City ısıları zaten vardı. Şuan da Chelsea iddiası da var. Takip ediyorlardır mutlaka kesin alırlar demiyorum ama oyuncu iyi oyuncu.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav yapmayın gözünüzü seveyim…

10-12 bandında Onyedika'ya razıyım
No Lang'a razıyım
Bugün izlediğim Almada'yı beğenmemiş olmama rağmen kiralık ona da razıyım (zaten göndermiyorlarmış)

Bence artık siz de razı olun yoksa kimse gelmeyecek gibi
Ya da son gün cuesta tarzı biri girecek

Önce lang
Sonra onyedika
Sonra samardzic kiralik opsiyon
Sonra defans ya da sag bek olacak sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt