Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
1 puan fazlamız olsa ilk 16 olacaktı belki deAn itibariyle liverpolun golüyle 17. Olduk. 1 sıra atladik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 puan fazlamız olsa ilk 16 olacaktı belki deAn itibariyle liverpolun golüyle 17. Olduk. 1 sıra atladik
Senin tolgahan 17k yakında açıklanır diyor :/osimheni getiren uçağı ahlatcı yollamış
geçende dursunla birlikte gs adasında yemek yemişler
O kadar kötü oyuncu değil, oynayınca iyi olduğunu gösterir.17k oluyor galiba... Çok canım sıkıldı... Dümdüz adam...
Adamlar 16 kişi oynadıMaçtaki koşu mesafeleri 109a 116mış![]()
Napoli ile Brugge elenirse transferler kesin gibi 10 gün daha beklicez
Valla gayet iyiyim oyuncuyu da baya izledim. Oyuncu hakkında United City iddiaları zaten vardı. Şuan da Chelsea iddiası da var. Takip ediyorlardır mutlaka kesin alırlar demiyorum ama oyuncu iyi oyuncu.Bu adam 4 ayda ne yaptı da 25m€+Ahmet değerine ulaştı? İyi misiniz yav siz?
Yav yapmayın gözünüzü seveyim…Valla gayet iyiyim oyuncuyu da baya izledim. Oyuncu hakkında United City ısıları zaten vardı. Şuan da Chelsea iddiası da var. Takip ediyorlardır mutlaka kesin alırlar demiyorum ama oyuncu iyi oyuncu.
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya da son gün cuesta tarzı biri girecek10-12 bandında Onyedika'ya razıyım
No Lang'a razıyım
Bugün izlediğim Almada'yı beğenmemiş olmama rağmen kiralık ona da razıyım (zaten göndermiyorlarmış)
Bence artık siz de razı olun yoksa kimse gelmeyecek gibi
Yani bu işin garantisi yok sonuçta. Bu rakamlar söz konusuysa riski her daim mümkün olduğunca düşüreceksin. Yoksa genelde evet kalecilerin oynama yaşı 35'leri aştı.Kaleciler 40a kadar da oynayabiliyor ona kaldimi. 29 kaleci icin yasli sayilmaz.